Zaful Wishlist

Hmmm cine nu a auzit de Zaful, oare mai există cineva?
Acest magazin online a înlocuit cu succes celebrul Shein sau cel puțin asta este părerea mea.Cunosc site-ul de când era la început și știu că la primele mele căutări nu aveau mare lucru dar cu toate astea am găsit câteva articole care mi-au plăcut și care le am și în ziua de astăzi și spre surprinderea mea încă sunt în stare foarte bună.
Da calitatea produselor este una bună, de aceea prefer de multe ori atunci când fac cumpărături pe astfel de site-uri să le aleg pe cele care au prețurile mai mari.
Am pățit și am auzit și la alte fete ,că produsele alea mai ieftine automat sunt și de proastă calitate.Mai bine dau un ban în plus dar măcar știu că au o calitate și rezistență mai bună.
Eu una nu am prins nici o haină dar am auzit pe la fete că au găsit pe haine de la branduri cunoscute, presupun că din ceva outlet-uri.
Și pentru că astăzi am făcut curat în șifonier, am mai aruncat câteva haine ce nu le mai purtam ...și mi-am făcut ceva loc,trebuie să îl ocup cumva.
Am observat că stau destul de prost la capitolul cămăși și mă gândeam să  îmi măresc stocul :) Mi-am făcut un mic wishlist ...patru modele diferite iar favorita mea este prima cămașă.
Ultima este o tunică gen ia românească, mă gândeam că ar fi bună prin iunie când se va sărbătorii ziua internațională a iei.

www.zaful.com/high-low-striped-dragonfly-embroidered-shirt-p_230157.html?lkid=36628 

Click Here 

www.zaful.com/high-low-longline-floral-shirt-p_268369.html?lkid=36628 
Click Here 


www.zaful.com/off-the-shoulder-ruffle-embroidered-blouse-p_274683.html?lkid=36628 
Click Here  

www.zaful.com/embroidered-batwing-sleeve-tunic-top-p_273799.html?lkid=36628 
Click Here 

Cămăși mi-am luat dar nu puteam trece ușor fără a da un ochi și la ceva rochițe. Cu un simplu click pe see through club dress  mi-am satisfăcut curiozitatea.Vara asta sunt axată pe rochii :)


Care e modelul tău preferat, dintre cele 4 sau altele de pe site ?Dar despre rochițe ce zici ?

Etichete: