Review - Serum Vegetal Yves Rocher



De-a lungul timpului am folosit câteva produse de la YvesRocher.Îmi place brandul deși mi-e cam greu cu comenzile pe site-ul lor. Dacă aș avea și eu un magazin fizic poate aș cumpăra mai multe dar așa mă limitez la ce mai ”prind” pe ici pe colo din când în când.Nu îmi place să plătesc transportul și mai ales 15-20 de lei, de banii ăia îmi mai cumpăr un produse, adevărul că ei au oferte destul de interesante la diferite praguri de sume,dar poate nu vreau să cumpăr de o anumită sumă sau nu vreau decât un produs și de cele mai multe ori mă las păgubașă.
Acest Serum Vegetal Rides&Eclat l-am primit cadou la cumpărarea unei reviste.Chiar nu mai știu care dar știu că a fost acum 2-3 luni sau mai mult.
Are o cantitare de 30ml și mi-a ajuns o perioadă bună de timp.Mai am puțin din ea și în ultimul timp am folosit-o zilnic.Având în vedere că ambalajul original are 50ml și costă 72 de lei iar eu pe cei 30 am dat puțin mai mult de 10 lei eu zic că am făcut o afacere super și dacă eram deșteaptă la momentul acela îmi mai luam  o revistă...doar pentru cremă.60ml cu 20-25 de lei ..uh cui nu îi place.
 Descrierea oficială:
Crema de zi antirid și luminozitate, cu extract de Ficoidă Glacială
Originară din deșertul Sud African, Ficoida Glacială denumită și Planta Vieții, se poate adapta condițiilor climatice extreme.
 Extractul de Ficoidă Glacială stimulează proteina mTOR*, care reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Pentru a spori strălucirea pielii, extractul de Oryza relansează oxigenarea în nucleele celulare, susținând astfel respirația celulară.

Părerea mea! 
Crema care este de fapt un serum după cum îi zice și numele are o consistență puțin mai altfel decât un serum e mai mult cremă însă se absoarbe în piele foarte repede ca și un serum...Mda... încurcate sunt căile beauty-ului.
Despre riduri nu pot spune că au dispărut ca prin minune peste noapte însă pot să spun că tenul este mai luminos și hidratat.
L-am folosit ca și bază iar fondul de ten a rezistat bine și nici nu am avut nici un fel de probleme.
După cum am zis și mă repet mereu nu mă pricep la ingrediente dar am văzut că printre altele conține alcohol și parfum.Eu după cum am zis nu am avut nici un fel de probleme dar e posibil ca pentru cineva cu tenul mai sensibil să resimtă treaba asta.Parfumul este unul plăcut , fresh mie unu îmi place ..nu pot spune ce fel de parfum dar e plăcut.
Pielea rămâne parfumată o perioadă bună de timp și nu rămâne lucioasă,grasă sau lipicioasă.

Concluziile fiind trase, după ce am consumat cei 30ml de conținut mă declar mulțumită.
Ten hidratat,luminos și bănuiesc că după o folosire îndelungată dispar și liniile fine.
Valabilitatea este de 6luni de la deschidere,eu am consumat în vreo 2-3 luni cu mici pauze.
Nu zic nu,dar e posibil dacă nu găsesc altceva mai interesant să îmi cumpăr și varianta de 50ml.Deși prețul de 72de lei e oarecum mărișor eu zic că totuși își merită bănuții.
Dacă totuși nu vrei să dai atâția bani pe o cremă sunt sigură că vei găsi și alte produse la prețuri mai acceptabile.

Tu ai încercat produse de la YvesRocher  sau  acest serum ?

Etichete: , ,