Produse terminate luna aprilie






Suntem deja la mijlocul lunii mai și eu încă nu am apucat să termin postarea cu produsele terminate pe luna aprilie.
Dar gata m-am mobilizat puțin și duminica asta mi-am sacrificat-o și rezervat-o pentru a scrie pe blog.
Și de data aceasta am terminat ceva produse...dar să le luăm pe rând.
La capitolul  igienă am terminat câte un produse 
Săpun lichid de la Farmasi , miroase așa frumos, e cremos și curăță bine.Nu  e scump se merită cumpărat dar momentan sunt axată pe produsele Balea .:)
La capitolul geluri de duș am intrat într-un soi de project pan, mi-am adunat o mulțime de sticle.Ai văzut deja colecția mea de geluri de duș și între timp s-a mai și mărit :D 
Vreau să încerc să termin măcar unul pe lună..să vedem dacă îmi iese,mai ales că poate vine căldura și atunci facem dușuri și mai des decât o făceam.
Produsul terminat este de la Oriflame ,  din gama Discover Cuban Rhythms,miroase draguț a cafea însă nu prea rezistă mirosul...dar pentru vreo 6-7 lei cât am dat pe el,merită.
Șamponul de la Clear îl folosesc de ceva vreme și el mă scapă mereu de problemele cu mătreața.Dacă mai încerc câte un șampon nou și cumva mă trezesc cu mătreață,Clear este salvatorul meu.
Gelul intim de la Avon, îl folosesc de ani de zile, rar am mai schimbat,dar cred ca l-ai văzut deja de multe ori la mine.Îl vei vedea des pentru că mă înțeleg bine cu el și e și ieftin 8-10 lei depinde de ofertă.
 


La capitolul skin care, am terminat gelul de curățare de la Bottega verde , l-am folosit până la ultima picătură și ne-am înțeles super.  Prețul e bun și cu siguranță după ce voi termina ce am deja prin baie,mai cumpăr un flacon.
Crema de față de la Ziaja pentru ten gras și mix  am folosit-o și pe ea până la ultima picătură, ne-am înțeles bine , tenul meu  a fost încântat iar de preț nici nu mai vorbesc. Cum voi avea ocazia pentru o comandă online cu siguranță îmi voi lua și crema de zi și pe cea de noapte.
Despre crema gomaj de la Gerovital Plant sincer nu știu ce să zic.Eu una nu am văzut mari rezultate, am tot folosit-o în speranța că pe parcurs voi vedea ceva de pe urma ei,dar m-am înșelat.A mai rămas ceva produs în ea dar am decis că e mai bine să o arunc că și așa stă degeaba și ocupă spațiu inutil.
Cam la fel am procedat și cu loțiunea de Aloe Vera, am folosit-o anul trecut, dar am zis că e mai bine să o arunc pentru că n-am mai folosit-o de prin septembrie/octombrie anul trecut.Decât să îmi face ceva probleme cu tenul mai bine îi zic bye bye.

Când vine vorba de păr sincer multe lucruri nu prea folosesc.Eu nu îmi ondulez părul,că e firul subțire și nu rezistă mai mult de 2 ore. nu îl întind cu placa pentru că el este de la sine foarte drept.În consecință mare lucru nu îi fac și nici de multe produse n-am nevoie.Am spume, fixative, balsamuri leave in. tratamente dar le folosesc mai rar.
Astăzi am decis să arunc un tratament, de fapt două tratamente de la Gerovital Plant.Nu știu de ce dar majoritatea produselor de la acest brand mi se par apă de ploaie.
Am aruncat un ser hidratant termoprotector și un ser pentru vârfuri despicate. Le-am folosit pe ambele,până aproape de final,dar ca și la gomaj n-am văzut nici un rezultat.

La capitolul nails, am terminat două dizolvante de unghii.Supriză sau nu astea se termină cel mai repede,acestea și dischetele ... :) 
Despre acest dizolvant de unghii Ebeline ,am vorbit deja și abia aștept să ajung iar în DM să îmi mai cumpăr măcar vreo 2.În lipsă de Ebelin , folosesc Farmasi cumpăr sticluțe la greu le-ai tot văzut la mine fie la terminate fie la cumpărături.
Am terminat și două top coat-uri unul de la Gabrini ,pe care îl aveam de foarte mult timp dar și unul de la Essence.De acesta din urmă îmi pare tare rău că nu am mai găsit și a fost unul din cele mai bine folosite de mine.
Am reușit într-un final să dovedesc o sticluță de peel-off de la Miss Sporty.Îl am de vreo 2 ani cred,d ar nu l-am folosit mai rar, decât pe la manichiuri cu mult glitter sau pe post de latex la manihiurile ștampilate.
 Am aruncat și două coliere. S-au oxidat rău de tot, a ieșit ”aurul” din ele și chiar nu mai puteau fi purtate.Au  fost frumoase la vremea lor,dar  din păcate le-a trecut.
 


Și pentru încheiere am lăsat mostrele și tot ce e micuț.
O mască de la 7 Heaven, îmi plac măștile lor și sincer ar trebuii să le folosesc mai des dar sunt atât de puturoasăăăăă.
Pe lângă astea am mai terminat și câteva mostre de cremă, parfum dar și multe dischete demachiante.În poză nu am pus decât un ambalaj dar din câte țin eu minte au fost 2 sau 3 pachete a câte 120 dischete.


Și cam asta a fost pe luna aprilie,  sunt curioasă tu ce ai terminat în ultima vreme.