5 greșeli vestimentare la nunți

Sezonul nunților a început și acesta a fost și motivul pentru care m-am gândit să scriu acest articol.
Nu o dată am văzut fete îmbrăcate nepotrivit la astfel de evenimente.Nu sunt eu o guru fashion sau mai știu eu ce dar câteva elemente esențiale ar trebuii să le știe orice fată.
Prima și cea mai importantă :



Evită albul
Niciodată nu te îmbrăca în alb,dacă nu ești mireasa.Albul și culoarea untului la o nuntă sunt  doar pentru mireasă și mire.Nu vrei ca invitații să te confunde cu ea și în plus nu e frumos să faci concurență cu ea în această importantă din viața ei.


Care o fi mireasa :) ?


Evită ținutele prea încărcate 

Faptul că vrei să arăți bine și de ce nu, să fii în centru atenției uneori poate depăși bariera bunului gust.Evită rochiile cu imprimeu animal print dacă vrei să îți iei și un bolero cu paiete...sau viceversa.Un singur obiect vestimentar mai strident este suficient

Alege rochii potrivite  

Poate nu ai un corp de invidiat și nimeni nu cere asta,însă atunci când îți alegi rochia alege una care să se potrivească staturii tale și nu încerca să îți scoți în evidență defectele.
Spre exemplu dacă ai puțină(sau mai multă) burtică evită rochiile mulate.Ai un bust atrăgător dar nu și o talie de viespe atunci evită rochiile scurte și decolate ...obții contrariul așteptărilor tale.

 Ai grijă la lenjeria intimă 

 OH nici nu mai știu câte fete am văzut cu bretelele de la sutien ieșite.Dacă nu ai un bust ce să poată să stea susținut  singur atunci alege rochii cât mai pline .Evită rochiile cu spatele gol sau cât mai decoltate sau cel puțin alege sutiene cu cupe din silicon sau eventual cele cu bretele din sutien.La fel și pentru chilot,în special dacă porți rochii mulate alege chilot din microfibră acesta nu lasă să se vadă atât de bine forma lenjeriei intime.


 Alege pantofi comozi

Rar văd fete care să stea la o nuntă cu aceiași pereche de pantofi.Majoritatea aleg pantofi de 15-20 cm doar doar or arăta sexy :) De ce să poți o pereche incomodă doar pentru a da bine la poze și apoi treci la balerini .De ce să strici ținuta când te poți încălța cu stiletto de la bun început.Sunt eleganți,frumoși și comozi. 


Cam acestea sunt greșelile la care m-am gândit eu.Sigur mai sunt și altele iar dacă știi și tu câteva poți să mi le spui în comentarii.
Iar ca bonus alte două greșeli care nu sunt vestimentare ar fi coafura și bijuteriile.Când mergi la nuntă trebuie neapărat să îți faci ”sarmale” în cap .Nu îmi plac deloc cocurile alea clasice cu n-șpe mii de bucle... Cel mai bine este să îți alegi de acasă coafura pe care o vrei și să nu te lași neapărat pe mâna coafezei decât dacă e una foarte pricepută și cu renume :) 
Cât despre bijuterii cu cât mai puține și mai finuțe atât mai bine.

Deci cu ce ”specimene”  te-ai întâlnit pe la nunți ?