Cum menții un ficat sănătos cu Livecom by Ayurmed




După perioada Paștelui ficatul nostru a cam avut de suferit.Multă maioneză,ouă și mâncăruri grase  a cam dat de furcă multor persoane.
Ficatul este considerat “motorul” organismului datorită capacității sale de a coordona și îndeplini aproximativ 500 de funcții vitale la nivelul întregului corp .
Deși ficatul filtrează constant materiile nocive, depinzând de modul de viață sau starea de sănătate, pot apărea situații în care acest organ vital să devină copleșit.
Pentru a ajuta ficatul să lupte și pentru a nu  se îmbolnăvii suplimentele alimentare sunt soluția.
LIVECOM TABLETE conține plante ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substanțelor care pătrund în organism. Ficatul este susținut în procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și la menținerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. Prin menținerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbția eficiența a substanțelor nutritive din tubul digestiv și eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. Ajuta la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice acumulate la nivelul sângelui, ficatului și splinei din cauza unei alimentații dezechilibrate, consumului de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri. Susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la îmbunătățirea digestiei, tranzitului intestinal și la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge. Susținerea procesului de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.


LIVECOM TABLETE contribuie la:
- menținerea stării de sănătate a ficatului, splinei și sângelui în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau prezența unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare, stocare și transformare a tuturor substanțelor care pătrund în organism și eliminarea toxinelor pe cale naturală;
- protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ și la menținerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute și cronice;
- susținerea procesului de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

Aceste tablete au venit la țanc.Soțul meu tocmai ce a suferit câteva probleme cu ficatul și splina și din dorința de a se reface mai repede a început să ia aceste capsule.
 

Rezultatele se văd , el este vizibil mai bine și se și simte bine.Momentan face această cură de 100 de pastile,iar pe viitor dacă va mai fii nevoie cu siguranță va mai continua.
Produsul se găsește în două variante  de 50 tablete la prețul de 15lei și varianta care o am și eu de 100 de tablete la 26 de lei.Mult mai avantajos cea de-a doua variantă,iar pentru un ficat sănătos faci orice.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii 5-14 ani: câte 1-2 tablete pe zi.
Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 30 min înainte de masă, minim 1 luna, optim 3 luni.
Le poți cumpăra de la Ayurmed.com .

Tu cum ai grijă de ficatul tău ?

Etichete: ,