duminică, 14 mai 2017

Cum menții un ficat sănătos cu Livecom by Ayurmed
După perioada Paștelui ficatul nostru a cam avut de suferit.Multă maioneză,ouă și mâncăruri grase  a cam dat de furcă multor persoane.
Ficatul este considerat “motorul” organismului datorită capacității sale de a coordona și îndeplini aproximativ 500 de funcții vitale la nivelul întregului corp .
Deși ficatul filtrează constant materiile nocive, depinzând de modul de viață sau starea de sănătate, pot apărea situații în care acest organ vital să devină copleșit.
Pentru a ajuta ficatul să lupte și pentru a nu  se îmbolnăvii suplimentele alimentare sunt soluția.
LIVECOM TABLETE conține plante ayurvedice care susțin ficatul în procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substanțelor care pătrund în organism. Ficatul este susținut în procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Fitonutrienții contribuie la protejarea celulelor hepatice împotriva stresului oxidativ și la menținerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. Prin menținerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbția eficiența a substanțelor nutritive din tubul digestiv și eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. Ajuta la eliminarea toxinelor și a deșeurilor metabolice acumulate la nivelul sângelui, ficatului și splinei din cauza unei alimentații dezechilibrate, consumului de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri. Susține procesul de secreție biliară hepatică și evacuarea normală a bilei din vezica biliară, contribuind astfel la îmbunătățirea digestiei, tranzitului intestinal și la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge. Susținerea procesului de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.


LIVECOM TABLETE contribuie la:
- menținerea stării de sănătate a ficatului, splinei și sângelui în condițiile unei alimentații dezechilibrate sau prezența unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);
- susținerea ficatului în procesele de metabolizare, stocare și transformare a tuturor substanțelor care pătrund în organism și eliminarea toxinelor pe cale naturală;
- protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ și la menținerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute și cronice;
- susținerea procesului de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență.

Aceste tablete au venit la țanc.Soțul meu tocmai ce a suferit câteva probleme cu ficatul și splina și din dorința de a se reface mai repede a început să ia aceste capsule.

Rezultatele se văd , el este vizibil mai bine și se și simte bine.Momentan face această cură de 100 de pastile,iar pe viitor dacă va mai fii nevoie cu siguranță va mai continua.
Produsul se găsește în două variante  de 50 tablete la prețul de 15lei și varianta care o am și eu de 100 de tablete la 26 de lei.Mult mai avantajos cea de-a doua variantă,iar pentru un ficat sănătos faci orice.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii 5-14 ani: câte 1-2 tablete pe zi.
Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 30 min înainte de masă, minim 1 luna, optim 3 luni.
Le poți cumpăra de la Ayurmed.com .

Tu cum ai grijă de ficatul tău ?

Share:

17 comentarii:

 1. Cred ca si eu ar trebui sa iau aceste tablete.

  RăspundețiȘtergere
 2. Este bine sa avem grija de ficatul nostru, el indeplineste atat de multe functii necesare noua!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un supliment natural, e binevenit din cand in cand :)

  RăspundețiȘtergere
 4. este un supliment bun si un ficat sanatos are nevoie de protectie!

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca as avea nevoie si eu de asa ceva!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mie mi-ar fi teama sa iau suplimenete fara sa merg la doctor. Toate astea de cand am nascut...pana acum luam orice.

  RăspundețiȘtergere
 7. chiar am trecut pe langa magazinul Ayurmed sambata, dar nu am avut timp sa intru!

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte util pentru cine are astfel de probleme,pe mine deocamdata m-a ferit Dumnezeu dar am eu altele ..nu le pot avea pe toate.

  RăspundețiȘtergere
 9. De cand iau pastile pentru durerile infernale de dantura, sa stii ca am ajuns sa iau si pastile pentru ficat. Chiar au efect, ceea ce ma surprinde pentru ca eu mereu am crezut ca doar reclama e de astfel de produse. :P

  RăspundețiȘtergere
 10. De la Ayurmed am folosit ceva creme, insa de acest produs nu am avut nevoie....

  RăspundețiȘtergere
 11. Am mai auzit de acest produs, momentan nu folosesc nimic.

  RăspundețiȘtergere
 12. Am incercat si eu, chiar am terminat o cursa de 2 luni cu el si acum sunt cu siropul care nu ma prea incanta :(

  RăspundețiȘtergere
 13. am si eu acest supliment, mie mi-a placut cum a reactionat corpul la el. si ceva creme am de la ayurmed, dar nu le-am folosit in totalitate

  RăspundețiȘtergere
 14. Eu cred ca supliemntele alimentare nu fac rau. Desi banuiesc ca sunt si doctori care nu ti le recomanda si te sperie, tocmai ca sa cumperi produsul recomandat de ei si la care au bonus din vanzari. AM intalnit un caz dramatic, cu o boala genetica, si o dna medic din Cluj asa facea, recomanda un produs de milioane de lei vechi doar pt ca avea dansa bonus la vanzarile pe baza retetei ei.... Asa ca, daca mi se pare ok, cumpar suplimentul respectiv fara temeri.

  RăspundețiȘtergere
 15. Am luat cateva medicamente de protectia ficatului dar pe acesta, nu.

  RăspundețiȘtergere
 16. Pana acum nu am luat nimic pentru ficat. Poate ca ar trebui sa previn inainte de a avea probleme si sa incerc o cura cu acest supliment

  RăspundețiȘtergere
 17. Suplimentele acestea sunt excelente pentru ficat.

  RăspundețiȘtergere