Review- Ulei de masaj relaxant FaunusPlant

Dacă s-ar putea aș sta non stop la masaj.Nu contează unde,contează  să fiu masată din cap până în picioare.
Atunci când am dat comanda pe Faunus Plant, nu am putut să nu îmi iau și un ulei de masaj relaxant.
 
 Pe site se găsesc 3 variante de ulei de masaj - Relaxant, anticelulitic și energizant.
Eu am ales varianta relaxantă pentru că de multe ori după 7-8 ore de stat pe scaun la calculator sunt destul de încordată,iar un masaj de relaxare este bine venit.
Am noroc de un soț iubitor și care mă masează de fiecare dată când vreau sau simt nevoia.Bine dacă ar fi după mine ar fi zilnic câte 3-4 ore ( pe puțin).După cum se vede la momentul când am făcut pozele uleiul era deja folosit.
Uleiul de masaj are în compoziția sa ulei de floarea-soarelui (Helianthus annuus), gălbenele (Calendula officinalis), sunătoare (Hypericum perforatum), uleiuri esențiale del avandă (Lavandula angustifolia) și ylang-ylang (Cananga odorata), vitamina E (tocopherol).
Ingrediente unul și unul, care ajută pielea la o hidratare foarte bună dar și cu ajutorul lavandei și ylang-ylang-ului la o relaxare de vis.
În urma folosirii lui pielea mea miroase și foarte frumos a lavandă.Intră greu în piele și doar cu câteva picături poți masa multttt și bine :)
Se consumă destul de greu iar cei 100ml ajung o perioadă destul de lungă,chiar și mie care l-am folosit în neștire.
Prețul de 8,9 esre unul mic și accesibil tuturor.Ingredientele sale naturale sunt un mega plus iar dacă adori și tu masajul ți-l recomand cu mare drag și ție.


Etichete: ,