Review- Tuș de pleoape Kallos #02


Kallos și iar Kallos , am adăugat câteva produse de la această firmă în ultimul timp.Vinovat dacă pot spune așa este site-ul PentruCorpulTău,aici le-am redescoperit.
Kallos au fost printre produse folosite în adolescență și țin minte că și primul meu tuș tot de la Kallos a fost,era cel cu ambalaj alb cred că mai există și acum.
 
Cum de ceva vreme nu prea mai folosesc creioanele dermatografe și pentru că m-am cam axat pe tușuri am zis să încerc și unul verde,pentru că negre tot am.Mi-a plăcut mult nuanța #02 și am zis că e  perfectă pentru vară.
Prețule este unul foarte mic 7,8 lei iar cantitatea este de 5ml.
Conţine ceară de albină naturală, vitamina E şi extract de perlă.Are o perie subțire și conferă o aplicare precisă și e și ușor de aplicat chiar și pentru cele mai neîndemânatice cum sunt și eu de altfel.Deși mie mi-ar place să fie puțin mai rigidă,mă înțeleg mai bine cu ele.
Deși folosesc tușul de mai bine de un an, tot mai am rateuri uneori dar în timp mă perfecționez.
De obicei la machiaj folosesc bază pentru un rezultat de durată.Nu am avut probleme cu acest tuș să se întindă sau să se șteargă înainte de”termen ” :) 
Totuși un dezavantaj al periei ar fi acela că, dacă  îți dorești o linie mai groasă trebuie să trasezi mai multe linii și ar necesita mai mult timp.Eu una zic că m-am descurcat destul de onorabil cu dungulițele mele :)
Per total sunt mulțumită de el,nu am avut probleme,iritații sau mai știu eu ce.






Dacă ești în căutarea unu tuș de ochi practic,cu o pigmentație și rezistență satisfăcătoare și cel mai important la un preț atrăgător atunci l-ai găsit .

Preț 7,8 lei
Cantitate 5ml
Unde îl găsești - Pentru corpul tău
Expiră la 6 luni de la deschidere.



Etichete: , ,