Review & Swach Maybelline Colorama 336

Hello purple girls!
Nu știu când am început să îmi placă movul și toate derivate lui, atât de mult.
Posibil Oana să fie ”vinovată” sau sincer nu știu,oi fi având această preferință demult doar că nu mi-a fost descoperită.
În ultimul timp mi-am adunat cam multicele oje mov,lila,lavandă,marsala.... etc ...

 

Cum de curând am făcut cumpărături pe site-ul Pentru Corpul Tău nu m-am putut abține să nu pun în coș măcar o ojă.M-a atras nuanța superbă #336 Violet Vouge de la Maybelline , însă am făcut și o mică greșeală ne cautând pe net un swatch.
Adevărul e că pe site arată cu totul altfel față de cum este ea în realitate.
Nu mă deranjează tare, îmi place și această nuanță dar parcă mai frumoasă era cea de pe site.
De obicei nu sunt pretențioasă nici la nuanțele de ruj dar nici la cele de ojă pentru că orice nuanță nouă este bine venită :)
Chiar și cum micul inconvenient tot am purtat nuanța aceasta și pentru că mi-a plăcut am preferat să o port așa simplă doar cu câteva mici ștrasuri în formă de fundiță.

Sticla are 7ml, o sticlă normală de ojă , pensula perfectă pentru o aplicare precisă.Pentru manichiura mea am aplicat 2 straturi de ojă pentru o acoperire perfectă.A fost de ajuns și unul,doar că eu de cele mai multe ori prefer să aplic două pentru o mai bună acoperire și opacitate.
Prețul este unul mic 7,5 lei iar rezistența sa pe unghii este destul de bună.Eu am ținut-o în jur de o săptămână iar manichiura era aproape intactă- bine la asta cred că a contribuit și top coatul , însă eu zic că e rezistentă.
Vorba aia, produsul ăsta e și ieftin și bun.
Cum cuvinele sunt de prisos,las pozele să vorbească.






Ai folosit oje de la Maybelline ?Ce părere ai despre ele ?Despre această nuanță ?

Etichete: , , , , ,