Review & Swach Fard ochi Silver Metal Melkior

De mult aveam  în gând să fac acest review însă nu știu de ce am tot amânat atât- posibil că timpul ăsta mă tot presează.
Am primit acest fard de ziua mea din partea celor de la Melkior.Bucurie mare pe mine pentru că era primul fard Melkior pe care îl  testam.
Am fost și sunt tare încântată de pigmentația lui dar și de rezistență.
Există 2 variante: fie fard mono, care vine într-o cutiuță rotundă și are și o oglindă încorporată (așa ca al meu), fie rezervă de fard.

Până nu demult nu știam prea multe despre melkior, auzisem în stânga și în dreapta de ei,dar nu cumpărasem nimic.Sincer mi se părea mult să dau 27 de lei pe un fard mono sau 17 lei pe o rezervă unde primești doar pastiluța.A mai există și varianta paletei cu 3 farduri care costă 50 de lei, sunt mai multe variante de culori și sunt sigură că ți-o găsești pe cea potrivită ție.
Acum însă după ce am testat acest fard mi-am schimbat părerea și mi-am mai luat o rezervă;)
Adevărul e că Melkior pune preț pe calitate și am auzit multe bloggerișe și vlogerițe lăudând aceste farduri.Calitatea este bună, prețul și mai bun ..deci ce motiv ai avea să nu le cumperi?
 

 Fardurile au o textură moale, cremoasă, se aplică foarte ușor iar acoperirea este mare. Există 3 variante de farduri: mate, sidefate și metalice.Eu am acest fard metalic iar rezerva este dintre cele mate. Cele sidefate au mici particule iluminatoare, pe când cele metalice sunt mult mai intense și au un alt finish.
Swatch-ul este fără nici o bază , deci îți poți face o părere cam cu arată cu bază.Eu una zic că sunt fenomenale.
Eu am nuanța Silver Metal și după cum îi zice și numele acesta este din gama celor metalice, sunt tare curioasă cum sunt și cele sidefate.Am dat o mulțime de paletuțe și am cam rămas cu mai multe mono-uri dar cred că adun atatea cât pentru 10 palete : ))

 


 

Gramajul este de 3,2 gr , dar mie una mi se pare mult mai mare.Fiind atât de cremos,pigmentat este și spornic și nu folosești mult produs.
Valabilitatea este de 6luni, nu înțeleg de ce, știu că produsele pudră sunt valabile 36 de luni.Eu am fardul din luna noiembrie,luna aceasta ar fi ultima lună când aș putea să îl folosesc.
Sincer îmi vine să îl arunc când fardul e abia atins, deși l-am folosit de n ori.
Aș avea nevoie de o părere a unei persoane care are aceste farduri și care l-a folosit  după termen, ceva reacții adverse ?

În concluzie recomand produsele Melkior,iar acestea se pot cumpăra atât din magazinele fizice (cine are) dar și online de aici .

Etichete: ,