Review - Crema masaj facial Ayurmed

De când i-am descoperit pe cei de la Ayurmed, am descoperit și câteva produse interesante.
Printre ele se numără și crema pentru masaj facial cu efect de intinerire.
Până la aceasta nu am mai încercat o astfel de cremă dar îmi place.
 Descriere oficială :
FACIAL MASSAGE CREAM este o crema cu extracte din plante care hrănește pielea obosită și deshidratată aceasta devenind fermă, cu un aspect strălucitor. Datorită consistenței grase se absoarbe încet, motiv pentru care este ideala pentru orice tip de masaj.
Extractul din scorțișoară,  conține minerale și uleiuri esențiale, stimulează circulația sanguina de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine și formează un strat protector pe piele. De asemenea, are efect antiinflamator și antibacterian, fiind util în combaterea iritațiilor, precum și a altor afecțiuni ale pielii.
Uleiul din germeni de grâu este o sursă extraordinară de antioxidanți și fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea îmbătrânirii pielii și pentru proprietățile de tonifiere ale acestuia.
Extractul din curmale conține foarte mulți antioxidanți care protejează celulele de stresul oxidativ prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.
 Vitamina A prezentă în mod natural în extractul din curmale, are o eficiență recunoscută în prevenirea aspectului tern al pielii și apariția petelor. Vitamina A și acizii grași refac bariera lipidica a pielii, reglează secreția de sebum și mențin hidratarea acesteia.
Combinația de ulei de germeni de grâu și extract din curmale, datorită proprietăților antioxidante, contribuie la protecția pielii împotriva factorilor externi, stimulează circulația sângelui și a limfei,ț esuturile sunt mai bine oxigenate, activând astfel și eliminarea toxinelor. De asemenea, stimulează producția de colagen și elastina, tenul devenind mai ferm.


 Părerea mea :
Crema are o textură grasă,onctuasă numai bună pentru un masaj facial.Eu care am ceva probleme :) i-aș fi pus și ceva granule exfoliante, dar da știu ăla e altceva :)Ador exfoliantele însă și crema de masaj e minunată.
După cum zicem crema e grasă,moale și în urma folosirii ei, tenul meu e tare neted.Am tenul gras/mixt iar aceasta nu mi-a cauzat nici o problemă.
 Este o crema cu extracte din plante care hrănește pielea obosită și deshidratată aceasta devenind fermă, cu un aspect strălucitor.
Am folosit deja de multe ori crema și nu am pățit nimic, nu coșuri,nu iritații nu nimic în rău doar piele hidratată,luminoasă și foarte netedă. Datorită extractului de scorțișoară cu rol antiinflamator și antibacterian tenul nu are probleme de nici un fel și este perfect și pentru tenul cu probleme..Mirosul este și el unul deosebit, scorțișoara este wow,mie una îmi place dar e posibil ca unora dintre voi să nu placă.
Este perfectă în special în sezonul rece,dar eu o văd perfectă și pe perioada mai caldă.Și vara tenul meu uneori se dezhidratează și descuamează de la arsuri solare și nu numai.
Modul de utilizare :
Se folosește foarte ușor, aceasta se aplică pe tenul curat,se masează și apoi se îndepărtează cu o dischetă demachiantă și apoi se clătește cu  apă călduță.
Eu una clătesc direct fără a mai șterge în prealabil și efectul e tot același.Este de preferabil să o folosești seara pentru ca în urma folosirii aceasta sa reușească să intre bine în piele și să își facă efectul.


Crema se poate folosi și pentru masajul corporal nu doar pentru ten.Eu una am folosit-o doar pentru ten,că e păcat de ea să o irosesc pe corp :))



Ingrediente:  Aqua, Parafina lichida, Ceara de albine, Cetilalcool, Glicerina, Polisorbat-80, Monostearat de gliceril, Ceara emulsifianta, Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara) extract din scoarta, Ulei din Triticum sativum (ulei din Germeni de grau), Phoenix dactylifera (Curmale) extract din fructe, Borax (Sodi biboras), Parfum (Rooh amla), Metilparaben, Propilparaben.

 Dacă nu știai cosmeticele marca Ayurmed sunt obținute după rețete tradiționale indiene, din plante și ingrediente indiene atent selecționate. Pe site se găsesc mult mai multe produse cosmetice cu diferite plante și arome foarte îmbietoare.

Preț 18 lei
Gramaj - 40 gr
O poți cumpăra de pe Ayurmed  iar dacă te grăbești poți profita de oferta de 2+1 gratis.


 

Etichete: ,