Cum să îți alegi scaunele pentru living

 Livingul după dormitor este locul unde îți petreci cel mai mult timp.Timp cu prietenii,timp la televizor sau pur și simplu petreci timpul cu familia.Pentru ca totul să fie perfect ai nevoie în primul rând de scaune living.
Scaunele au fost și vor rămâne întotdeauna elementele cheie dintr-o locuință.  Acestea trebuie alese în funcție de decor, dar și în funcție de amenajarea  locuinței tale.
Indiferent de tipul acestora, scaunele trebuie să fie de calitate și să reziste  foarte bine în primul rând.
Scaunele sunt în general obiecte de design care trebuie să reziste  mult de-a lungul timpului.
Dacă locuința are aspect elegant, scaunele trebuie să degaje o anumita prestanță, iar dacă decorul acesteia  este ceva mai simplu,alegerea unor scaune pentru living  trebuie să vină cu un aer modern pentru a contrasta totul.
Cu siguranță îți dorești ca atunci când îți alegi  scaune living acestea să  fie confortabile și elegante, dar și rezistente tot odată, pentru a te  bucura de ele cat mai multi ani și pentru a nu da banii în fiecare an.
În concluzie atunci când alegi scaune  living trebuie să ții cont de două aspecte esențiale: spațiul din living și stilul de amenajare.
Spre exemplu ,nu poți cumpăra scaune din lemn dacă livingul tău este amenajat în ”tendințe” , poți totuși să accesorizezi camera cu  scaune pentru living moderne. În schimb dacă livingul  tău are un aspect elegant, scaune potrivite pentru livingul tău sunt cele din lemn sau cele tapițate cu piele.
Asigură-te că atât canapeaua cât și fotoliile se asortează cu scaunele. Dacă ești în căutare de scaune potrivite pentru livingul tău poți să cauți mobila de la Unican și cu siguranță găsești totul asortat.
După cum am mai spus pe lângă confort și elegantă trebuie să fii atentă și la prețuri.
Pe lângă toate acestea trebuie să fii atentă și la forma acestora.Forma scaunelor trebuie aleasă în funcție de masa la care stau și de  stilul adoptat în living. Cele mai multe scaune pentru living au forma clasica cu cadrul normal, dintr-un singur material, șezut pătrat, spătar înalt, dreptunghiular, însă sunt și scaune care îmbină mai multe elemente și materiale  dar și cu forme deosebite.
http://www.unican.ro/scaun-sidney/ 





Totul depinde de ce îți dorești. Eu am oferit doar câteva sfaturi despre cum să îți alegi aceste scaune potrivite pentru livingul tău mai ales dacă ești în căutare și ți-e greu să te hotărăști asupra unui model. Prețuri sunt pentru toate buzunarele, modele pentru tot felul de pretențioși așa că nu îți rămâne decât să te hotărăști care este stilul tău preferat și cum vrei să îți aranjezi livingul.