Ce produse am mai terminate

Am adunat  și am consumat.Am făcut și puțină curățenie printre cosmetice și uite așa am adunat material pentru acest articol :)
La capitolul geluri de duș.săpunuri și igienă în general am terminat mai multe produse.
Săpunul lichid de la Balea s-a numărat printre preferatele mele.Curăță bine, miroase divin și are un preț pe măsură.
Un alt săpun lichid terminat a fost și cel de la Bottega Verde.Chiar dacă prețul e puțin mai mare decât a celui de la Balea și gramajul e mai mic, calitatea mi se pare oarecum asemănătoare.
Gelul de duș de la Ziaja, i-am făcut și review , mi-a plăcut mult.Mirosul de cola m-a înnebunit, prețul e mic și mai vreau să încerc și alte arome.
Loțiunea de corp sub duș sincer nu m-a dat pe spate.Pielea se simte bine după fiecare baie, dar pe mine nu m-a impresionat foarte tare.

Apa de gură de la Aquafresh, îmi place că nu e o apă foarte mentolată.Cantitatea este mare și prețul bun, undeva la 10-12 lei
Gelul intim de la Bottega Verde a fost unul din gelurile mele preferate.Mi-a plăcut și e posibil să îl mai cumpăr.
Atât apa micelară de la YvesRocher cât și cea de la Elmiplant m-au dezamăgit.De curățat nu au făcut-o foarte bine, deși erau pentru ochi și ten sensibili la demachiere am avut probleme. 
La capitolul creme de corp am terminat 3.Prima  cea de la Selesta life a fost cumpărată din Turcia și am luat-o pentru o insolație.A ajutat foarte mult pentru că are sau avea o consistență foarte grasă și plină de ulei de măsline.
Unguentul de gălbenele e bun de avut în casă e bun la orice.Momentan am de la Faunus Plant dar după ce le termin îmi mai cumpăr un unguent.
Untul de corp e de la Avon Planet Spa , o gamă bună de produse care își merită bănuții.Hidratează bine și miroase și mai bine.

La capitolul ten, am terminat Un ser antiimperfecțiuni și o cremă hidratantă de la Gerovital Happiness.Ambele sunt pentru tenul gras și le-am folosit până la ultima picătură.Sunt ieftine și cred că știi și tu că produsele Farmec sunt printre cele mai bune.
Primer-ul iluminator de la Flormar mi-a plăcut și el foarte mult și după cum se vede l-am folosit până la final.Pe acesta l-am primit dar aș da banii pe unul pentru că tenul meu arăta foarte bine atunci când l-am folosit.
Crema de ochi Eveline sincer am aruncat-o cu vreo jumătate de conținut.Crema e bună doar că eu am tot uitat să o aplic și expirase,așă că am fost nevoită să o arunc.
Tot la categoria beauty,ten ..au fost și aceste paletuțe, Mua, Elf și Meis.Aveau prea mult timp de când le aveam și am decis că e timpul să ne despărțim.La fel a fost și în cazul celor 2 pudre Maybelline și Rimmel.
Rujurile ceva No Name, nu știu de ce le-am luat. Aveam deja nuanțele de la firme mult mai bune și dacă tot eram la curățenie am zis că e mai bine să le arunc dacă nici nu le folosesc.
Ce am terminat a fost mascara de la Avon și tușul .Acesta sincer nu știu ce firmă era, l-am primit din Spania,însă mi-a plăcut mult și mai vreau  unul.E foarte rezistent și aplicatorul e exact așa cum îmi place mie.
Rimelul și el îmi place, periuța e  super, nu încarcă genele dimpotrivă le separă foarte frumos.Se găsește în catalog și sigur îmi mai cumpăr cel puțin unul.
Atunci când testam crema de noapte Derma E, am folosit-o în combinație cu crema de zi și scrub-ul.Ambele mi-au plăcut și mi-a părut rău că le-am terminat.Scrub-ul mi se pare cel mai bun dintre toate cele care le-am folosit eu și vreau unul în varianta full size.

De necrezut sau nu am terminat și un lac de unghii.Lacul de la Golden Rose , a fost cumpărat și el acum vreo 3 ani din Turcia și mare mi-a fost mirarea când am văzut că am reușit să termin un lac de unghii.
Tratamentul Eveline 8în 1, nu mai e un secret,îl folosesc și pe el de mai bine de 2 ani , am terminat nu știu câte sticluțe și momentan is the best.
Din păcate nu pot spune același lucru și despre top coat-ul de la Farmec.S-a îngroșat foarte tare și m-a dezamăgit rău.
Lacul incolor de la Naty îl mai foloseam tot că și top coat până nu am mai reușit să deschid sticla.S-a prins atât de rău și nici nu m-am chinuit pentru 2-3 lei cât costă el.
Și ultimul produse terminat este dizolvantul de ojă de la Farmasi.Cumpăr astfel de produse în cantități industriale și la fiecare astfel  de postare va fi măcar o sticluță goală.


Cam atât momentan, dar așteaptă un alt coș cu produse goale gata să fie pozat .


Tu ce produse ai mai folosit și ce ai terminat în ultimul timp ?

Etichete: , , , , , , ,