Ce am cumpărat /primit în aprilie

Luna aprilie s-a lăsat cu ceva chestii cumpărate și cu ceva cadouri primite.Am făcut ceva cumpărături nu foarte multe însă am  primit mai multe,că deh a venit iepurașul.
Și anul acesta că și în anii trecuți am participat la secret bunny.Îmi plac atât de mult aceste activități că abia aștept paștele sau crăciunul. Sunt atât de curioasă de cine va fi iepurașul/moșul meu și așa de nerăbdătoare să aflu părerea celei care primește cadoul de la mine.
Pentru mine nu știe cu ce se mănâncă acest secret bunny/santa,treaba stă cam în felul următor.
Ne adunăm  mai multe fete, cineva se ocupă de o extragere și o împărțire și anume cui îi fac eu cadou și cine îmi face mie..Curiozitatea e și mai mare că nici nu știi cine îți trimite și nu știi nici ce îți trimite.Bucuria e și mai mare atunci când deschizi un cutioi mare și găsești acest cadou. Secret Bunny al meu a fost Oana, o fată minunată cu un suflet de aur. Și nu spun treaba asta pentru că am primit ce am primit ci o spun că așa este, cine o cunoaște știe că e adevărat.



Ce am primit la Secret Bunny 

Am primit o mulțime de produse pe care le-am pus imediat la treabă.Am fost atât de încântată de ce am primit și Oana m-a nimerit cu fiecare produs.Mulțumesc încă o dată! 
 

Cumpărături random 

 Am ieșit în oraș sa caut colecția nouă de la Essence nu mi-a plăcut ce am găsit dar am luat altceva...
Unele le-am făcut deja cadou, altele sunt puse bine în cutia cu oje :)





Cumpărături Oriflame

Mda... oje și iar oje.Mi-a plăcut colecția asta nouă de la Oriflame și mi-am luat câteva nuanțe.La fel cea roșie am luat două să pot să ofer una cadou.Pe lângă astea am mai pus în coș și un luciu de buze, un ruj... am profitat și de oferta la rimel și mi-am luat unul.Acum parcă îmi pare rău că nu mi-am luat mai multe..era 10lei bucata.





Cumpărături AVON

De la Avon de data asta nu am luat multe... da încă o ojă, o cremă de mâini și un spray de corp.
Slăbuț știu dar ce rost are să cumpăr doar așa să fie.În schimb am primit cadou un set format dintr-un lănțișor cu pandantiv și cercei în formă de fluturi.




 

 După cum poate știi pentru că am scris deja pe blog,m-am înscris în campania celor de la Buzz și am avut ocazia să testez noile șampoane de la Schauma Nature Moments. Review-ul îl găsești aici și dacă vrei să te înscrii să testezi și tu diferite produse te poți înscrie dând click aici .
 

Cumpărături Bottega Verde

De la Bottega Verde mi-am comandat de data asta ,surpriză , șoc -  un lac de unghii :)) 
Un gel de duș cu aromă de cocos, un scrub cu mentă , un corector și un parfum pentru sertare și dulapuri cu aromă de lavandă.
Dintre toate de acest parfum sunt cea mai încântată... când deschid dulapul deschid poarta unul lan de lavandă....


 Cumpărături EdituraAll

De la Editura  ALL , mi-am ales din nou două cărți.Sunt deja la a treia comandă pe site și am a ales cea de-a 4 carte și ultiam totodată  din seria celor 4 scrise de Corinne Hofmann.Sunt tare curioasă de cum se va încheia totul în Africa,dragostea mea.
O altă carte pe care am văzut-o prin blogosferă și pare genul meu este Evanghelia după Lucifer....Atât știu că titlul duce în eroare și nu e neapărat vorba de o evanghelie și celebrul Lucifer...sunt curioasă de conținutul ei și abia aștept să o citesc.



Cam asta e tot momentan...să vedem cu ce noutăți  mă mai ”laud ” în luna mai  :)) 
Tu ce ți-ai mai cumpărat în ultima vreme ?


Etichete: , , , , ,