Roz pudrat pentru primăvară


 Primăvara își face simțită prezența.Deși astăzi nu e tocmai însorit și frumos au fost zile și mai bune.A fost atât de bine încât am reușit să las departe geaca groasă și ghetele și să ies la plimbare doar în cardigan.
 Daa poate pentru multe dintre voi poate părea ceva banal treaba asta dar zona mea de multe mă cam împiedică să ies la plimbare așa cum mi-aș dori.Am văzut zilele astea pe la Tv că au crescut gradele prin București și nu numai,au ajuns și pe la 17-18 (poate chiar mai mult).Ferice de unii la mine abia un 10 grade de a fost dar pentru noi e minunat... asta e primăvara,când prin țară sunt peste 40 de grade la mine sunt undeva vreo 30 și avem și noi vara  :)).Acum poate înșelegi de ce iubesc căldura, mi-a intrat frigul în oase și sunt sătulă de el.
Așa dar sa revenim la ținuta zilei.Rozul pudrat a devenit oarecum preferatul meu în această perioadă.Nu sunt tocmai o fană a rozului,însă acesta așa mai șters este minunat.Pe lângă cardiganul care îl aveam din iarnă și abia așteptam să îl scot la plimbare, recent mi-am mai luat și o pereche de pantofi casual -sport de pe Bonprix.
Mărimea se potrivește, sunt foarte comozi și abia aștept să fac uz de ei,când se mai încălzește afară.După cum se vede și în poze,încă mai sunt porțiuni cu zăpadă :) deci nu e foarte cald.Aceștia sunt de la Rainbow, nu e prima pereche de încălțări de la acest brand și sunt mulțumită de calitatea lor,iar prețul este pe măsură, doar 85 de lei.Vorba aia ieftini și buni, aa si mărimea mi s-a potrivit perfect.
Blugii sunt tot de la Bonprix marca JohnBaner .Îmi doream o pereche de jeanși strech și cu talia puțin mai înaltă.Traiul bun și nesimțirea ma făcut să iau câteva kg în plus și aveam nevoie de așa ceva.Materialul e bun, rezistent,ușor elastic și se așează foarte bine.Mi-am nimerit măsura,doar că eu fiind mai micuță de statură îmi sunt puțin lungi.Nu e o problemă foarte mare pentru că se rezolvă la croitor.Mi-am  luat mărimea 38 și îmi vin bine,dacă stau bine și mă gândesc e posibil să mi se fi potrivit și un 36,dar n-am vrut să risc.
 Dacă nu vrei să ai neplăceri te poți consulta cu tabelul de mărimi și se asemenea poți citi părerile altor cumpărători.

 Cardigan Click Here
Jeans Click Here
Shoes Click Here  
Bag Adona.ro


Și dacă e vorba de noutăți,geanta e una din cele mai noi achiziții în materie de genți.De când am primit-o o port nonstop și rar m-am despărțit de ea.Este atât de versatilă și merge atât la ținute mai elegante cât și la cele casual.








Follow and vote me

Lookbook
Printrest 
Instagram

Etichete: , , , , ,