Review- Unguente Faunus Plant


Acum ceva vreme am avut ocazia să încerc mai multe produse naturiste de la Faunus Plant.Dacă încă  nu ști ce se găsește în acest magazin, te invit să faci o vizită, vei găsi doar bunătăți naturale și bio.
Mai exact fitoterapeut Matei Valentin, produce și comercializează o gamă  diversă de produse naturiste, pentru diferite afecțiuni.Acestea sunt produse 100% naturale, obținute din rețete tradiționale, moștenite de-alungul generațiilor. Aceste formule sunt mereu îmbunătățite, pentru a se obține cele mai bune rezultate și chiar se văd.
Am povestit deja despre siropurile minune iar acum a venit vremea acestor unguente  tămăduitoare.
Am ales patru astfel de unguente,fiecare pentru diferite afecțiuni. Am ales unguent Cosmeticus, Gălbenele și propolis, Dermatofitus și Arnică.

Unguentele Faunus Plant sunt îmbogățite cu ceară de albine, rășină de brad și uleiuri esențiale, având un conținut ridicat de plante cu substanțe active. Nu conțin parabeni sau alte substanțe cu potențial nociv.



Unguentul Cosmeticus cu iederă și cimbrișor este indicat pentru  riduri, celulită, vergeturi, crăpături ale pielii,efectele sale fiind cicatrizante, calmante și emoliente.Eu l-am folosit în special pentru mâinile crăpate.Frigul de pe timpul iernii dar și apa calcaroasă au contribuit la uscarea mâinilor. Am purtat creme mereu în geantă iar la servici după fiecare spălare am aplicat-o. Mâinile mele sunt mult mai catifelate și adoră acest unguent.
Flaconul ales de mine are 50ml și costă doar 7,70lei.
Ingrediente: Iederă (Hedera helix), Cimbrișor (Thymus serpyllum), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de salvie, vitamina E.


Cel de-al doilea unguent ales a fost cel de Gălbenele și propolis.Acest preparat minune trebuie să existe în orice casă pentru că aceste două ingrediente sunt bune la orice.Acestea sunt bune cicatrizante, regeneratoare ale pielii dar și antimicrobiene.
După cum ziceam atât gălbenele cât și propolisul sunt indicate în tratarea rănilor, arsurilor, eczemelor, furunculelor, crăpăturilor ale pielii, acnee sau  varice.
Pe acesta l-am folosit la o arsură de ulei, nu am făcut flictenă iar pielea s-a regenerat foarte frumos.
Ingrediente: Gălbenele (Calendula officinalis), Propolis, ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de lavandă, vitamina E.


Cel de-al treilea unguent pus în coș a fost Dermatofitus cu mărul lupului și propolis.
Mărul lupului împreună cu propolisul  ajută la tratarea de arsuri, varice, ulcer varicos, eczeme, furuncule, prurit, urticarie, zona zoster, psoriazis, crăpături ale pielii, crăpături în călcâi, bătături, hemoroizi externi, noduli mamari, acnee, răni cu ulcerații, ciuperci.
Când i-am citit indicațiile,imediat m-am gândit la călcâiele soțului meu.De 10 ani stă în bocanci fie că e vară sau iarna iar picioarele lui au de suferit.De când  am luat acest unguent l-am pus la treabă să vedem ce și cum. Călcâiele lui nu s-au vindecat și nu sunt fine ca ale unei femei însă se vede clar o îmbunătățire.Produsul se consumă foarte greu iar din cei 100ml abia dacă se vede că am luat puțin.Prețul de 11,90 este mai mult decât justificat.
Ingrediente: Mărul-lupului (Aristolochia clematitis), Gălbenele (Calendula officinalis), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de lavandă, vitamina E.

Ultimul dar nu cel din urmă a fost unguentul cu Arnică.Arnica este bine cunoscută pentru beneficiile ei în tratarea durerilor articulare, durerilor musculare, proceselor inflamatorii, entorselor, luxațiilor, contuziilor și chiar pentru răni.
Am ales varianta de 20ml și sincer nu am folosit-o încă pentru că nu a fost cazul.Sincer nici nu aș vrea să am ocazia să o folosesc în vreo afecțiune însă e bine de avut în casă unguente cu plante minune.
 Ingrediente: Arnică (Arnica montana), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, rășină de brad, ulei esențial de busuioc, vitamina E.



După cum se vede toate unguentele sunt îmbogăţite cu ceară de albine, rășină de brad și uleiuri esenţiale.Consistența lor este foarte asemănătoare cu ceea a cerii de albine iar mirosul de rășină de brad se găsește la toate.Nu mă deranjează acest lucru din contra chiar îmi place.
În concluzie iubesc aceste unguiente, m-au ajutat mult și chiar le recomand.
Textura cremoasa,cerată ajuta unguentul să se întindă bine pe piele, ne lăsând un strat lipicios sau foarte gras.
Prețurile sunt extrem de mici iar calitatea este net superioară.
Sunt produse extrem de bune, eficiente și accesibile ca preț.

Etichete: , ,