Review Ser cu Acid Hialuronic, concentrație 6%


În ziua de astăzi femeile au ajuns să fie obsedate de frumusețe,să se teamă de cum îmbătrânesc iar aspectul fizic să fie un aspect de care multe se preocupă în exces.Trăim de fapt într-o lume în care femeile se tem să îmbătrânească, într-o lume lume plină de operații estetice,o lume în care rar mai găsești ceva natural la o femeie.Multe femei își injectează acid hialuronic,botox și alte grozăvii pentru a arăta bine,nu am nimic cu nimeni însă eu nu aș apela la astfel de artificii.
Mie personal nu îmi este teamă de acest proces natural,însă îmi place să am grijă de mine și de tenul meu.De aceea prefer să apelez la creme, măști și diferite seruri pentru a ajunge la rezultatele dorite.
Serul cu acid hialuronic a devenit oarecum o fiță și un produs folosit de multe femei în ziua de astăzi.
Ser cu Acid Hialuronic, concentrație 6% una din cele mai noi inovații de la Gerovital.


Serul concentrat antirid  este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.
 
Acidul hialuronic este o proteină întâlnită în mod natural în organism, mai ales în cartilaje şi în piele. El are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate.Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.
Produsele din gama Gerovital H3 Evolution sunt special gândite pentru a încetini toate mecanismele de îmbătrânire a pielii și pentru a contracara efectele pe termen lung, folosindu-se în acest sens de câteva principii active cu acțiune directă:
Acidul hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice ale pielii și diminuarea pierderilor transepidermice de apă. Lipozomii cu acid hialuronic pătrund în piele și umplu ridurile din interior astfel ridurile și liniile fine sunt mult diminuate.
SOD este cel mai puternic antioxidant din organism, mult mai eficient în lupta cu radicalii liberi decât vitaminele şi aliatul de nădejde al sistemului imunitar. Fiind vital pentru funcţionarea optimă, noisintetizăm SOD încă din viaţa intrauterină. SOD mai este numit și antioxidanul care îți menține tinerețea.
Trylagen, acţionează împotriva ridurilor şi asigură o piele mai netedă şi elastică, prin stimularea producerii de noi fribe de colagen si elastină ,   iar GP4G  regenerează tenul din interior, fiind o adevărată sursă de energie.



Flaconul în care este ambalat serul este unul nou pentru mine.Nu am mai folosit nici unul până acum în acest mod. Are acest sistem ,nu știu cum se numește dar e unul care îmi place pentru că riscul de a intra microbi în flacon este scăzut.Dozarea produsului este mereu constanta și permite dozarea conținutului foarte ușor ,nu sunt probleme că pierzi produs sau că nu curge suficient.
Rezultate 
Primele rezultate ale serului le-am văzut aproximativ  la o săptămână  de la folosire. Am văzut și simțit  cum tenul meu arată mult mai bine.Acesta este vizibil hidratat și este foarte neted,ceea ce mă bucură nespus.
Am fost nespus de bucuroasă , atât eu cât și tenul meu.Am văzut cum în urma folosirii acestui ser, tenul meu să îmi ofere  acea senzație de ten curat și foarte neted-- uh love it !
Textura serului este cea clasica, la fel cum sunt mai toate serurile în general. Se întinde foarte ușor, este lejer și are o textură foarte aerată.
Se absoarbe foarte ușor și rapid în piele,iar senzația care o oferă este foarte plăcută.Tenul meu adoră acest produs și se bucură atunci când își primește doza de hidratare. Este plăcut să vezi cum acesta îți mulțumește în felul lui cu rezultate uimitoare și este minunat să vezi cum tenul tău âîl absoarbe cu atâtă sete și plăcere.Da cu sete.deși am tenul gras acest ser face minuni.

 Mod de folosire :
Se utilizează dimineaţa şi seara, aplicându-se două-trei picături pe faţă după ce aceasta a fost curăţată şi tonifiată.
Se recomandă  folosirea împreună cu apa micelară  cu acid hialuronic dar și cu crema antirid cu acid hialuronic concentrație 3% .



 

Ai folosit acest produs ?Cum ți se pare ? 










Etichete: , ,