Review - Revlon Colorstay cu pompiță -

Am tot auzit  de faimosul Revlon Colorstay.
Am auzit că e bun,că e rezistent, că e pentru tenul gras .Dacă are aceste caracterstici cum să nu îl încerc.Nu țin minte să mai fi încercat produse Revlon așa că am dat un search mai amănunțit pe net și abia apoi am cumpărat.
 Revlon Professional 
Este un brand care oferă produse pentru îngrijirea părului şi a pielii, precum şi cosmetice decorative. Face parte integrantă din concernul Revlon. Compania are sediul la Barcelona. A fost fondată în 1932 de către fraţii Charles şi Joseph Revson şi Charles Lachman, care a adăugat la numele de bază Revson litera „l“ din numele său, rezultând astfel denumirea Revlon, aşa cum o cunoaştem.
Compania a început cu vânzarea lacurilor de unghii şi apoi şi-a extins gama de produse la o scară atât de mare, încât este în prezent unul dintre cei mai mari giganţi în produse cosmetice din întreaga lume. Revlon Professional oferă produse pentru îngrijirea părului şi styling, vopsele şi produse cosmetice decorative pentru îngrijirea tenului - toate de înaltă calitate şi la un preţ accesibil, folosite în cele mai bune saloane. Acest brand oferă garanţia unor produse cosmetice inovatoare şi la modă, folosind cele mai noi tehnologii şi consultându-se cu stiliști şi cu cosmeticieni profesionişti.
Acest Fond de ten se găsește în două variante una pentru ten normal/uscat și una pentru ten mixt/gras.Eu având tenul mixt și gras am ales cea de-a doua variantă .De asemenea fiecare variantă de produs are și mai multe variante de culori.
Eu am ales Buff 150, dar parcă e puțin cam deschis pentru mine,dar el totuși se mai adaptează tenului în timp. Nu e o tragedie pentru că mă pot juca cu pudra și bronzerul și astfel ajung acolo unde îmi doresc.Cam albă nu ?


Am cumpărat acest produs online,  de pe Aoro mai exact și din aceea am ales ce am crezut eu că e ok pentru mine.Dacă l-aș fi luat din magazin mi-aș fi putut alege nuanța mai bine,dar după cum am zis nu e o problemă pentru că oricum majoritatea fondurilor mele de ten sunt cumpărate online sau din cataloage fără a știi exact nuanța ,deci eu pot trăi cu acest mic inconvenient dacă îi pot spune așa.Pe mâne este mai mult decât ok , aproape că nici nu se observă.
Bun...
Fondul de ten vine într-un recipient de sticlă, destul de rezistent. Al meu are pompiță și mă bucură mult acest lucru pentru că am văzut că sunt și variante fără.Mi se pare mult mai greu de folosit astfel și nici nu e igienic.
Produsul de întinde relativ ușor pe ten,trebuie doar să te miști putin mai repede decât în mod obișnuit.Fiind un fond de ten rezistent se usucă mai repede și devine puțin mai greu de întins,eu nu prea am avut probleme de genul.Îl pun pe pensulă și apoi intind pe toată fața.
Nu încarcă tenul, deși am avut momente când nu l-am putut folosi.Am avut o perioadă cu pori dilatați pe nas și câteva porțiuni descuamate și atunci chiar mi-a fost imposibil să îl port în această zonă.Pe ten totul era în regulă însă zona nasului era un dezastru.
După cum se poate vedea și mai jos diferența dintre pielea mea și fond de ten nu e una mare , aproape insesisabilă iar finish-ul e unul foarte bun.
Rezistența pe ten e și ea una foarte bună.L-am încercat și simplu cu o bază de cremă și pudră dar și cu bază de machiaj matifiantă, pudră și spray de fixare.
Pe tenul meu gras și uleios s-a comportat exemplar.Doar  zona nasului a fost puțin retușată la interval de vreo 4-5 ore,dar în rest machiajul a fost acolo.Nu mi s-a strâns in pliuri sau pe la ridurile de expresie și chiar imi place.
Acoperirea este una medie spre mare și mă bucură acest lucru pentru că mai mereu am ceva de ascuns :)) Când nu e necesar acest lucru folosesc alt fond de ten sau un Bbcream, ceva mai light.
N-aș putea totuși să spun că e cea mai bună alegere pentru un ten uscat și chiar nu l-aș recomanda unui ten matur, cu riduri mai adânci, fiindcă le-ar evidenția destul de rău.
SPF-ul  15 un alt aspect care merită menționat,îmi place că din ce în ce mai multe fonduri de ten au acest Spf.De multe ori atunci când ne cumpărăm o cremă de față omitem acest aspect,dar putem ajuta cu fondul de ten ,pentru că Spf este important și pe timp de iarnă nu doar vara.

                                                      Înainte și după - Revlon Buff 150 

Cantitatea este generoasă și suficientă 30ml
Valabilitatea 24 luni de la deschidere
Miros - eu nu am simțit nimic deosebit,însă am auzit și persoane care au zis că  nu le place
Preț - 36 de lei pe Aoro , dar acesta poate varia în funcție de magazin.
Pentru ceea ce face , prețul este unu foarte bun , având în vedere că sunt alte produse mult mai proaste calitativ și mult mai scumpe.
Nota 9/10 .


Etichete: , , , ,