Primăvara purtăm flori la blugi :)


 
 Blouse Dresslily
 Jeans Here
Bag Here
Shoes  Here

Nu știu cum e la voi dar la mine primăvară se lasă așteptată.Acum ninge și e frig de zici că vine iarna nu primăvara.
Înainte de această vreme am prins și câteva zile cu soare și mare mi-a fost bucuria că am putut să îmi scot noile achiziții la plimbare.
Nu demult mi-au ajuns câteva comenzi online și abia așteptam să prind o zi cu soare măcar să fac și eu două - trei poze.
După cum ziceam mi-au ajuns mai multe comenzi dar astăzi vorbim despre Bonprix și Dresslily ,urmează și restul în zilele viitoare, doar timp să am.
Să le luăm pe rând, vesta este și ea o achiziție nouă doar că mi-am luat-o dintr-un magazin din oraș.
Am deja 2 veste dar sunt deschise la culoare, una așa de colorată nu am și na... ști și tu trebuia una  :) Am avut norocul să pot ieși la plimbare doar în vestă atunci, că acum trebuie să scot iar bocancii.
Bluza cu inimioare ai mai văzut-o într-o postare (  aici ) și surpriză e tot de pe Dresslily cumpărată.
Blugii, de cum  i-am văzut pe site m-au atras instant.Floricelele de pe picior au fost motivul principal care m-a făcut să îi pun imediat în coș.
Mi-a plăcut că mi-am  găsit și mărimea perfectă.Știi și tu de multe ori mărimile lor nu corespund cu ale noastre și chiar și unu xxl i se potrivește unei slăbănoage :)
Cum traiul bun și nesimțirea ma făcut să pun câteva kg pe mine acum îmi este și mai greu să găsesc blugii perfecți pentru mine. I-am găsit și sunt tare bucuroasă și deși mă fac să par puțin mai plinuță în poze în realitate nu e chiar așa.Când să postez pozele m-am minunat puțin de cum arăt dar e o pură întâmplare.În plus am vrut soare dar din nou mi-am uitat ochelarii de soare acasă și am avut mari dificultăți de a sta frumos la  poze :)
Cum am crezut că am scăpat de iarna, am plecat în căutare de de ghete,adidași așa ca pentru primăvară.Nu aveam un model anume în minte,dar voiam ceva să fie ieftin. comod dar și drăguț.Da știu cam așa suntem noi vrem ieftin și bun.Uneori poți fi surprinsă că se mai găsesc astfel de lucruri.
De la Bonprix spre exemplu, nu mi-am luat doar adidași  roz prăfuit  ieftini, mi-am luat și aceste ghete super comode,accesibile și ca preț dar și ca purtare.
Merg foarte bine atât la blugi cât și la pantaloni,fie că e blug sau e ceva mai clasic.Sunt puțin mai lată la picior și mi-a fost teamă să nu mă deranjeze și să mă strângă la  degete dar mare mi-a fost bucuria când le-am probat și am văzut cât sunt de comode. Le port zilnic la servici și nu le-aș mai da jos din picioare.
Geanta e atât de drăgălașă ...o ador. Am crezut că e puțin mai mare dar e ok și așa.Dacă nu vreau să car multe după mine este perfectă.Se găsește în mai multe nuanțe și e perfectă vară, printul e așa puțin vintage și placeee.









Follow and vote me

Lookbook
Printrest 
Instagram




Etichete: , , ,