O noua perspectiva! Acum poti amesteca tonurile preferate mai usor!

Daca te numeri printre femeile carora le place machiajul si le place sa se machieze cred ca stii deja ca la  Melkior, gasesti cam tot ce iti doresti in materie de make-up la o calitate foarte buna si preturi pe masura.  Cred ca stii paleta de culori pe care o folosesc pictorii.Acum poti avea si tu una asemanatoare pentru machiajul tau.
Cauti o paleta buna pentru mixarea culorilor? Vrei sa lucrezi ca un make-up artist profesionist? Melkior vine in ajutorul tau cu noua paleta din inox pentru mixarea culorilor. Acum totul depinde de tine, cum vei imbina culoarea, tonul si nuanta aleasa pentru un machiaj perfect,si cum va arata la final.
Paleta pentru mixare culori Melkior (ref.14900) este ideala pentru mixarea fondurilor de ten, a corectoarelor, a rujurilor, a pigmentilor sau a fardurilor lichide ori cremoase. O poti folosi pentru a-ti usura munca de mixare a produselor cosmetice folosite, dar si pentru obtinerea culorii preferate. Important este ca, dupa fiecare utilizare, paleta sa fie curatata.  Esti gata de start? Realizeaza “tabloul” care te reprezinta!
 My Perfect Mixing Palette - http://bit.ly/2nbe5vF
Melkior iti propune acum si Pensula cu capac pentru buze (ref.14134). Este ideala pentru aplicarea rujului sau a luciului de buze. Este rezistenta, usor de utilizat, usor de curatat. Are urmatoarele dimensiuni: 10.5 cm (fara capac atasat); 17.5 cm (cu capac atasat). Iata cum se foloseste: Aplicati produs pe pensula. Apoi se aplica culoarea pe buze, incepand din coltul extern inspre centru. Continuati aplicarea pentru a obtine uniformizarea culorii si obtinerea consistentei dorite.
Your Pocket Lip Brush - http://bit.ly/2nMNIzd


Etichete: ,