Derma E-Crema hidratanta de noapte cu acid hialuronic

Hidratarea tenului nu mai este de mult o opțiune. Frigul, vântul şi variaţiile mari de temperatură contribuie din plin la uscăciunea pielii întregului corp, dar mai ales a feţei şi mâinilor, cu toate consecinţele ei nedorite: riduri, pete, aspect tern, senzaţie de disconfort.Când pielea este bine hidratată, aceasta este moale, plăcută la atingere, are aspect sănătos și se vede.
Deși am tenul gras mixt nu sar niciodată peste hidratare,pentru că tenul meu are nevoie de asta.
Un hidratant bun trebuie sa conțina pe lângă ingrediente hidratante (uree, propilen glycol, glicerină, acid hialuronic, etc) și compuși care contracarează efectele nocive de mediu precum antioxidanți.
După această mică introducere nu mă mai lungesc cu vorba și  hai mai bine să îți povestesc ceva concret cu o cremă ce poate trece cu brio orice test la hidratare.
Poate de mai bine de o lună sau nu, sincer nu mai știu de când folosesc această cremă de noapte cu acid hialuronic Derma E .
Nu sunt la primul produs încercat de la ei,însă e primul produs full size.
Am avut primite odată cu crema și câteva mostre din crema de zi dar și scrub-ul.Pe acesta îl mai primisem înainte de la Oana cred și mi-a plăcut extrem de mult.Când am văzut că am mai primit odată cu crema m-am bucurat ca un copil.
Cam o lună de zile am folosit echipa completă, adică cremă de zi, exfoliant și crema de noapte.
Tenul meu a fost și este în continuare foarte fericit.
Știi cum e când folosești gama completă atunci efectele se văd mai repede și mai bine.


Descrierea oficială
”- Puternic hidratanta, crema de noapte cu acid hialuronic reduce vizibil ridurile prin compoziția sa ultrahidratantă.
- Aceasta formula extra-imbogatita penetreaza tenul in profunzime conferindu-i proprietatile inegalabile ale magnetului pentru hidratare al naturii – Acidul Hialuronic (HA).
- O singura molecula de HA poate retine de 1.000 de ori greutatea ei in apa, generand o piele neteda, catifelata, tonifiata si rehidratata.
- Imbogatita cu antioxidanti antiimbatranire precum ceaiul verde, vitamina C si E si  aloe vera, aceasta formula ajuta tenul sa lupte impotriva radicalilor liberi si a efectelor mediului inconjurator.
- Ideala pentru tenul uscat, deshidratat, care are nevoie de o hidratare de durata pe tot parcursul noptii, aceasta crema ofera hidratarea maxima in timp ce ajuta la diminuarea semnelor varstei tenului, redand aspectul catifelat si tanar al pielii.
- Este 100% vegana, nu a fost testata pe animale, nu contine parabeni, sulfati, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.
- Fabricat in America ”





Părerea mea :
Încep cu faptul că îmi place mult această cremă.Are o consistență foarte ușoară,fină și este foarte hidratantă.Deși crema a fost folosită în perioada rece,când pielea se usucă și uneori se descuamează ...chiar am uitat de aceste inconveniente.
Dimineața deja văd efectele ei, tenul meu e mult mai luminos și mai fresh.Deși am tenul mixt spre gras nu am avut nici o problemă cu apariția coșurilor, sau să îmi lucească tenul mai mult decât e nevoie.Intră foarte repede în piele,nu lasă pelicula aia grasă și uleioasă ci doar  o piele netedă și catifelată.
Are  o culoare....alb-rozie(piersicie) iar mirosul e oarecum fresh care se păstrează pe ten și după aplicare.Nu mă deranjează însă pe cele care au o problemă cu mirosurile e posibil să nu placă.Eu zic că acest miros ar fi de la ceaiul verde care îl are în compoziție dar e posibil să mă înșel.
Crema vine într-un recipient de sticlă cu capac dublu, unu de interior simplu și unu cu filet de exterior.Mie una îmi place ambalajul de sticlă și consider că acesta este perfect pentru cremele de fată.
Nu îmi place că e borcănaș și că trebuie să îmi bag degetele.Momentan e bine că sunt încă la suprafață dar când ajung mai la final va fi mai greu și cam neigienic după părerea mea.
 Gramajul e de 56g, nu știu cum ți se pare,dar pot spune că e o cantitate suficientă având în vedere că se consumă foarte greu.Eu o folosesc cred că de vreo luna în fiecare seară și abia se vede că s-a umblat la ea.Sunt sigură că mă mai ține măcar 3-4 luni.
Are ingrediente unul și unul  - acid hialuronic, vitaminele A, B5, C si E și antioxidanti din ceai verde,  este 100% vegană.Cel mai important nu este testată pe animale și  nu conține parabeni, gluten,  coloranți artificiali, petrolatum, ingrediente modificate genetic sau sulfați în compoziția sa.
Prețul e puțin cam piperat,cel puțin pentru mine,însă având în vedere ce se consumă foarte greu, are îngrediente bune îți merită cei 119lei odată la 3-4luni.



Greutate 56gr
Preț 118.99
De unde o poți cumpăra Derma E
Valabilitate - din păcate nu știu , s-a șters de pe fundul borcănașului.

Castigatoarea marelui premiu "THE BEST of Natural Beauty" din America pentru formula si ingredientele sale naturale.

Etichete: , ,