Cureaua din piele elegantă vs cureaua casual

Astăzi e despre curele.Cureaua este un accesoriu care îl port destul de des.Fără curea ies mai rar.Atât eu cât și soțul meu.
Dacă noi femeile putem profita de o mulțime de accesorii, la bărbați e puțin mai simplu.
Bine și ei în ziua de azi devin tot mai moderni și mai accesorizați însă cureaua este sfântă.Cel puțin 10 bărbați din 15 poartă o curea.
Aceste curele bărbați  sunt împărțite mai mai multe criterii.De la curele bărbați piele naturală la curele casual.

Majoritatea bărbaților poartă cureaua din piele pentru a arăta statutul lor social, față de noi femeile care pur și simplu le purtăm ca un simbol al modei,  și vrem să  demonstrăm că suntem în  tendințe.
 Un avantaj  caracteristic și remarcabil al pielei pentru care optează mulți bărbați este durabilitatea și faptul că poate fi purtată pentru o perioada lungă de timp,  fără să existe riscul crăpăturilor și al zgârieturilor, fiind astfel o investiție excelentă pentru aceștia.
La categoria casual mă gândeam la curele din material(pânză) sau curelele împletite.
 Curelele de pânză sunt  specifice anotimpurilor calde, care de cele mai multe ori se regăsesc în diferite combinații de culori perfecte pentru vară și pantaloni scurți.
Curelele din piele în schimb pot fi purtate în orice anotimp,în aproape orice combinație.
Curelele din piele sunt printre puținele accesorii care  pot pune în valoare ținuta și în același timp care poate da un plus întregii vestimentații.
Un sfat de care e bine de ținut seama :
 Cureaua trebuie să fie maro, neagră sau într-o culoare  neutră. Asta pentru că rolul curelei formale (elegantă)este de a finisa discret ţinuta  şi trebuie să aibă un rol secundar fără să iasă prea mult în evidenţă.

Pe Adona.ro am  văzut o mulțime de curele pentru bărbați din piele.Da cred că șții deja că pe Adona găsești mult mai multe,nu doar genți.Ei sunt importatori direcți ai brandului Pierre Cardin și de aceea au o gamă largă de produse iar prețurile sunt destul de accesibile.

Și pentru că vine ziua soțului meu,mă gândeam ce să îi fac cadou.De aici a plecat și idea articolului.Parfumuri,cosmetice are, portofel i-am luat luna trecută, ce să îi iau, ce îi iua ?
O curea mi s-a părut o idee bună,duce lipsă și cred că ar fi  încântat pentru una nouă.
Mă gândeam ce curea să aleg,să optez pentru o curea casual cum îi spun eu sau o curea de piele naturală.
După ce am dezbătut subiectul atât aici cât și în mintea mea, am ajuns la concluzia că ies mai bine și mai avantajos dacă aleg cureaua din piele.Are mai multe dar una e the best of the best. o are deja de mai bine de 10 ani,este de firma, este din piele naturală și mai rezistă cel puțin 10 ani.
De ce nu i-aș mai lua una să le poată schimba între ele.Eu zic că i-aș face o bucurie, el fiind și purtător de curea.
În cazul curelei casual,trebuie puțin mai multă atenție la asortare și după cum ziceam acelea colorate sunt mai indicate vara.
Deci pentru soțul meu o curea de piele, dar acum nu știu la care să mă hotărăsc.



 

Ce curele trebuie să aibă un bărbat  ?
Bărbatul trebuie să aibă cel puțin două modele de curele în garderoba lui,și asta mai ales în cazul în care cureaua este un accesoriu nelipsit din garderoba lui.
1.După cum ziceam și mai sus prima curea care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat este cureaua înt-o culoare neutră.Orice curea negru sau maro e perfectă pentru pantofii eleganţi- şi, în plus, nu e greu să găseşti una într-o culoare suficient de neutră încât să se potrivească cu toţi pantofii.

2. O curea din piele de şarpe, colorată sau într-o nuanţă metalică- aceasta ar fi  cureaua care  să  scată orice bărbat  în evidenţă.Astfel acesta poate să își creeze o semnătură vestimentară.

Dacă or mai fi și altele eu atât zic și cred, după umila mea părere.

Tu ce ai alege ? Cureaua casual ( pânză,colorată, veselă) sau cureaua din pilele elegantă ?