Cumpărături din ultimul timp

Ultimele luni s-au lăsat cu ceva mai multe cadouri decât de obicei iar cumpărăturrile mele au fost mai puține decât în mod normal.
Chiar dacă zic eu că au fost puține,adunate  acum la final văd că sunt câteva.
Le-am cumpărat pe  rând și nu mi-am dat seama ce și cum.
Unele dintre ele le-am cumpărat că îmi trebuiau și altele că erau ieftine sau doar așa să fie cumpărate.
Tratamentul Eveline 8în 1 este nelipsit din colecția mea,de când l-am descoperit doar pe el îl folosesc.
La fel și deodorantul de la Dove, ne înțelegem foarte bine.L-ai mai văzut și îl vei mai vedea pe aici :)
Lacul de unghii nu l-am luat că îmi trebuia ci doar că l-am văzut și trebuia să ies cu ceva din magazin.Ajunsă acasă am  observat că mai am o ojă într-o nuanță asemănătoare deci clar o voi face cadou.Agrafele de păr,îmi sunt de ajutor din când în când.
Toate ar trebui să avem acasă măcar un set din ăsta.


Șamponul meu de bază și pe care îl folosesc constant este cel de la Clear, de câte ori folosesc altceva și reușesc să fac mătreață ăsta mă ajută.
Un produs nou pentru mine este acest balsam de păr fără clătire pentru păr vopsit de la Gliss.
Sunt o puturoasă și o comodă și de multe ori  uit voit sau nu să aplic balsamul de păr.Acesta îmi este de mare ajutor pentru că sunt proaspăt vopsită.Formula de îngrijire cu cristale lichide și filtru UV conferă o culoare intensă, vibrantă și oferă părului o strălucire de cristal.  Formula inovatoare de reparare cu particule identice cu cele ale părului repară părul deteriorat și reface suprafața firului de păr.


Comenzile mele Avon și Oriflame.Nu își mai explic despre fiecare în parte ce și cum.Sunt cumpărate așa să fie.din ele am mai dat și cadou.



Vesta, pe care ai văzut-o deja în postarea de luni, mi-am luat-o din oraș.Am ieșit și eu ca omul să plătesc facturi, intru într-un magazin unde lucrează o prietenă și aceasta mă corupe.Îmi place modelul, nu am culoarea asta așa că de ce nu :) Nu a fost tocmai ieftină dar deh...mi-am făcut singură un cadou de 8martie. :)
Tot în acea zi am intrat și într-un second și mi-am luat acest drăgut cardigan H&M.Pe lângă el mi-am mai luat și o bluziță Chanel (da chanel) dar am uitat să o pozez.Pe ambele am dat 7 lei, super mega afacere.
Ultima oprire inainte de a ajunge acasă a mai fost într-un magazin și da dezmăț,încă 4 oje de la Essence.Le-am folosit deja, una din manichiuri a fost cea de 8 martie,una a fost cea de ieri și au mai fost câteva dar fără poze.


Cam asta e ce am cumpărat în luna februarie...
Tu ce noutăți ți-ai mai achizițioat ?

Etichete: , , , , ,