Cum porți rochia de blug (denim)

Cu cât primăvara își face simțită prezența cu atât renunțăm din ce în ce mai mult la haine.Renunțăm la pantaloni în primul rând și optăm pentru fuste și rochițe.
Cum am prins o zi cu soare cum am profitat de ea, mi-am luat noua rochie de blug de la Zaful, ceasul cu bufnite, ochelarii de soare și hai la plimbare.
Dress Zaful
Neckles BijuTrend
Watch  Zaful 
Shoes Bonprix
Bag Adona.ro
Coat SheIn


Este a doua rochie de blug pe care o dețin în garderoba mea și mai vreau măcar una.
 Rochia din denim poate fi combinată în fel și chip- cu dresuri mai groase, in tonuri de albastru, gri s negre cu model de-a lungul pulpei sau nu.Poți adăuga un cardigan sau chiar un sacou cambrat suflecat la mâneci si o pereche de pantofi Oxford, botine, balerini sau chiar pantofi cu toc.
Poți să o porți cum vrei însă de multe ori cheia succesului este accesorizarea. O broșă , o eșarfă sau chiar o curea în talie poate face diferența.Rochia mea tip cămașă este cu nasturi de sus până jos iar acestui tip de model deseori i se adaugă un cordon/curea în talie pentru accentuarea taliei.
Această rochie are un cordon incorporat însă poate fi înlocuit cu succes de o curea.
Pe lângă curea ținuta mea a fost accesorizată și cu noul meu colier de la BijuTrend.Știi am vorbit zilele trecute de acest site,îmi plac la nebunie perlele și cred că se potrivesc de minune cu denimul.
 Rucsacul Ellis este și el o achiziție proaspătă de pe Adona.ro și am cam abuzat de el în ultima vreme.Are un material foarte tare și e rezistent,nu mă gândeam că e atât de mare, îmi imaginam un rucsăcel mai micuț dar e perfect și așa.Gasești mai multe modele de rucsacuri dama pe site.
Ghetele Bonprix le-ai văzut și pe ele,dar se potrivesc bine cu rucsacul și le port în diverse combinații.















Tu cum porți rochia de blugi?

Follow and vote me

Lookbook
Printrest 
Instagram
 

Etichete: , , , , ,