Beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos a devenit în ultimul timp un element care nu ar trebui să lipsească din bucătăria nici unei gospodine, dar nici din arsenalul de beauty al nici unei femei.
Uleiul de cocos este considerat, pentru proprietățile lui, un super aliment și sunt o mulțime de studii publicate până în prezent dovedesc că este unul dintre cele mai sănătoase alimente naturale care există . Uleiul de cocos este utilizat nu doar ca și aliment, ci și ca produs dermatocosmetic sau pentru îngrijirea părului.
Fiind un ulei nealergenic, poate fi consumat şi de copii, chiar de la o vârstă fragedă
Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul.Important de știut este că uleiul de cocos nu are nici gust și nici miros de cocos.Pe Verdex se găsește ulei de cocos natural .




Beneficiile uleiului de cocos 

  Moduri în care poți folosi uleiul de cocos





Uleiul de cocos este rezistent la temperaturi ridicate şi nu se oxideaza uşor. Punctul de ardere este la 180 grade Celsius.
Prin urmare, el poate substitui cu succes la gătit şi la prăjit untul, margarina şi alte uleiuri sau grăsimi. Se poate adăuga în prăjituri, în salate, chiar şi în ceai sau lapte, deoarece creşte absorbţia fitonutrienţilor şi antioxidanţilor.

 Pe mine m-au convins toate aceste benefici și mi-am comandat de pe Verdex un ulei de cocos alimentar. 
L-am folosit deja de vreo 2 săptămâni și ceva și chiar ma uimit.
L-am folosit pentru o amigdalită purulentă, în 2 zile gâtul meu a fost foarte fericit.L-am pus și în lapte,seara o cană de lapte cu o linguriță de ulei de cocos face minuni.
 L-am folosit pe păr în loc de balsam de păr.Părul meu mi-a mulțumit, pentu că l-am scăpat de ceva mătreață dar i-am redat și strălucirea.
Am de gând să îl folosesc și ca detoxifiant.E mai greu că dimineața nu am timp de stors portocale dar trebuie să mă mobilizez puțin.
Vreau să caut și ulei vegetal de mentă pentru a încerca pasta de dinți sunt sigură că va avea un efect și rezultat mult mai bun decât a celor din magazin.
L-am pus chiar și în cafea, mi-a fost puțin teamă la început să nu se separe,ști că apa și uleiul nu se înțeleg.Nu are nici un gust,nu se separă și îmi face bine :)
L-am folosit pe cearcăne iar efectul a fost unul benefic,adio pungi pe sub ochi și zone înnegrite.
De obicei înainte de culcare îmi aplic un balsam de buze pentru a mi le hidrata,de 2 săptămîni am părăsit balsamul de buze și am aplicat uleiul de cocos.Buzele mele rămân hidratate până dimineață.
După ce l-am folosit în fel și chip mai am mai bine de jumătate de cutie.Cutia are 250 ml dar e spornic.
Clar după ce termin cutia îmi voi recumpăra alta, nu știu de ce nu ma interesat niciodată acest produs.Mare greșeală am făcut.Dacă nu îl ai încă în casă îți recomand să cumperi cel puțin o cutie, e o minune la casa omului.



Tu ai încercat până acum acest ulei?Ce părere Ți-ai făcut despre el?




Etichete: , , ,