Beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba

Copacul-minune, sau, așa cum a mai fost denumit, Copacul lui Dumnezeu -Ginkgo Biloba este printre cele mai vechi specii de copaci de pe planetă.Acesta este capabil să supravieţuiască până la 1000 de ani şi poate ajunge la o înălţime de 120 de metri.

 Gingko biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic.
Folosită tot mai mult și mai mult de către chinezi,în scopuri terapeutice aceasta  a stârnit interesul tot mai mult în ultimii ani.
 Eficienţa terapeutică a acestei plante medicinale este strâns legată de prezenţa în cantităţi suficiente a unor principii active. Din acest motiv, s-au creat aşa-numitele extracte standardizate, unde substanţele active sunt precis dozate  şi introduse în comprimate, în tincturi, în capsule, în siropuri etc.Produse cu ginkgo biloba se găsese în nenumărate magazine sau farmacii în special cele naturiste.

 Consumând capsule de ginkgo biloba acestea :

Am găsit  capsule Ginkgo Biloba de la Herbagetica care mi s-au părut foarte ieftine, în comparație cu beneficiile lor.
Ginkgo 120 stem mi se pare că este o variantă mult mai bună a capsulelor simple.Acest produs combină cea mai puternică concentrație de Ginkgo Biloba cu Alga AFA (120 mg).

 Această combinație  este foarte  eficientă pentru regenerarea sistemului nervos, iar efectele sale sunt menținute de Extractul de Ganoderma, cele trei tipuri de Ginseng (Chinezesc, Siberian și Indian) și cele două alge verzi-albastre, Chlorella și Spirulină.
Ginkgo Stem stimulează producția de celule stem și determină migrarea acestora acolo unde este nevoie, pentru refacerea celulelor nervoase afectate.

Ginkgo 120stem are un preț la fel de bun că și varianta clasică.Sunt prețuri mici accesibile oricui.
Poți da un simplu search Ginkgo biloba preț și sunt sigură că vei găsi cele mai bune prețuri.
Cele mai mici și accesibile le-am găsit pe Herbagentica,un simplu click pe ginkgo biloba preț și am ajuns unde voiam- prețuri de producător, livrare în 24-48 de ore. 
Ce poate fi mai frumos și ieftin și bun și devreme acasă :)) dacă pot spune așa.
O capsulă pe zi de Ginkgo Biloba, fie ea clasică sau Ginkgo  stem 120 te ajută să îți rezolvi multe probleme printre ele și oboseala acumulată zilnic la servici sau chiar problemele de memorie.
Ce am enumerat eu mai sus sunt doar câteva dintre  beneficiile acestei plante minune.
Tu ai  încercat până acum?Ai văzut rezultate ?