5 pași rapizi pentru realizarea unui make-up de zi

Conform studilor  peste 60% dintre femei își petrec mai mult de 40 de minute pe zi în fața oglinzii pentru realizarea și refacerea machiajului.Acestea cheltuie anual în jur de 800 de euro pe produsele de make-up și de îngrijire a tenului. Nu este nimic mai enervant decât să te privești în oglinda și să realizezi că machiajul tău a început să dispară după toată munca ta de dimineața.
„Ai muncit ” din greu pentru a-ți realiza machiajul acela perfect, potrivit unei zile incărcate de ședințe, intâlniri importante  iar după servici te așteaptă o revedere cu prietenii dragi. Timpul este prețios, așa că nu este loc de reîmprospatarea machiajului intre intâlniri”.

.
Iată 5 pasi rapizi pentru a-ți realiza machiajul zilnic:
1. Curăță și hidratează tenul
Primul pas inainte de  aplicarea machiajului il reprezinta curatarea tenului. Aplica apa micelară cu extract de magnolie, extract de flori de portocal si provitamina b5, 41 lei pentru o curătare in profunzime, lasând tenul matăsos si curat. Dupa ce tenul a fost curatat in profunzime cu apa micelara, foloseste un spray tonic si hidratant cu extract de muguri de trandafiri, albastrea si aquaxyl, pentru a tonfica pielea si pentru a o pregati in urmatoarea etapa. Un pas foarte important pentru pregatirea tenului inainte de aplicarea machiajului il constituie hidratarea.



2. Ascunde imperfectiunile
Pasul urmator in aplicarea machiajului il reprezinta fondul de ten. „Alege un fond de ten iluminator care sa nu va incarce prea mult fata. Evita fondurile de ten foarte consistente. Acestea creaza efectul de masca, de care trebuie sa te feresti in special pe timpul zilei”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro. „Incearca un fond de ten iluminator, care lasa tenul catifelat, fiind foarte lejer si absorbindu-se rapid in piele”, adauga Andreea.
Utilizati anticearcan doar in cazul in care ai nevoie. „Incearca o formula cremoasa, cum ar fi corector stick, dar uita de mitul unei alegeri de nuante mai deschise. Anticearcanul trebuie sa aibe aceeasi nuanta ca si cea a fondului de ten!“, adauga Andreea. Stick-ul corector cu ulei de migdale  se aplica in jurul ochilor, acoperind perfect cearcanele, prin tapotare usoara, astfel incat sa uniformizeze machiajul.





3. Contureaza forma ochilor
Sprancenele reprezinta o parte foarte importanta in machiajul de zi cu zi. O conturare frumoasa a sprancenelor scoate in evidenta trasaturile fetei si frumusetea naturala a ochilor. Aplica  kit design pentru sprâncene cu vitamina e , o  armonie curată.
Pe timpul zilei se alege o culoare mai deschisa, pentru un machiaj cat mai natural.  Pentru o privire intensa si patrunzatoare, finalizeaza machiajul cu o mascara pentru volum.

Aplica fardul de pleoape. Pe timpul zilei se alege o culoare mai deschisă
, pentru un machiaj cât mai natural. Comandă my color fard de pleoape cu vitaminele a si e si coenzima Q10, 29 lei.





4. Fixeaza machiajul
Pentru a fixa fondul de ten se foloseste o pudra compacta, rezistenta la apa. Se aplica prin miscari de tapotare pe toata suprafata tenului, fara a uita de zona gatului.



5. Adauga putina culoare
Pentru a adauga putina culoare, dar si pentru a contura liniile fetei, poti incerca pudra compacta, naturala, pentru un aspect bronzant. Aceasta poate inlocui si blush-ul pentru pometi.
Rujul reprezinta arma fiecarei femei,poti alege rujul cu ulei de argan . Sfatul Andreei este sa folositi o bucata de gheata pe care sa o presati putin peste buze inainte de a aplica rujul. Acest lucru ajuta la intretirea culorii rujului pe tot parcursul zilei si previne deshidratarea.




 BottegaVerde.ro ofera o gama variata de produse care iti creeaza un look impresionant, in tendinte si are grija de pielea ta prin extractele naturale din care se realizeaza produsele. Alege sa atragi toate privirile in aceasta primavarasi aplica sfaturile make-up artistului. Mai multe informatii poti gasi pe www.bottegaverde.ro.

Etichete: ,