5 idei de cadouri de mărțișor

1 martie tocmai a trecut dar se apropie vertiginos celebrul 8 martie.
Un mic istoric despre această zi atât de importantă și sărbătorită de toată lumea.
Ziua Internațională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.
 Ziua mamei se serbează încă de pe vremea grecilor antici. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai tarziu, în Anglia anilor 1800, a fost menționată Duminica mamei, serbată în a patra duminică de la începerea Postului Paștelui.
În multe țări femeile au liber în această zi.La noi încă nu s-a dat această lege însă la câte libere se adaugă an de an în calendar,orice e posibil.
Pe lângă liber orice femeie este încântată și de un cadou,oricât de mic ar fi ,orice gest contează.Așa dar am făcut un top de 5 produse (cadouri) care după părerea mea ar încânta orice femeie.Pe lângă celebrul și simbolicul mărțisor o mică atenție contează oricând.

1.Flori
Nu cred că există femei căruia să nu îi placă florile.
Fie că primește un buchet de ghiocei, un buchet mare de flori sau chiar și o floare la ghiveci, cu acest cadou nu ai cum să dai greș.



2.Cosmetice
Fie că optezi pentru produse de îngrijire , o cremă, o loțiune de corp sau un rimel, un fard ..aceste produse încântă  privirea și simțurile oricărei femei ce se îngrijește de ea și corpul ei.

 

3 .Lenjerie intimă
Deși poate pare puțin vulgar sau poate nu,depinde cum privești lucrurile însă un set de lenjerie intimă, un furou sau chiar și o pijama dragută pot fi oferite cadou unei prietene sau chiar mamei.


4.Bijuterii 
Mda am atins un punct sensibil.Vreau să ridice mâna sus femeia căreia nu îî plac bijuteriile deloc.Fie că e vorba de un inel, o pereche de cercei sau chiar și o brățară aceste obiecte mici dar prețioase fac fericită orice femei.

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=896bf8d20&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/fashion/accesorii/bijuterii/bratari/icone-auriu-260118-23.html 

5.Parfum 
Un parfum nu e  tocmai o alegere inspirată dacă nu știi exact ceea ce folosește persoana și care sunt aromele preferate.  Nu oferi parfumuri decât în cazul în care şti ce marcă de parfum foloseşte persoana respectivă.Dacă este o persoană apropiată și îi cunoști gusturile Go for it .

//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=896bf8d20&unique=184f69294&redirect_to=http%3A//www.elefant.ro/cosmetice/parfumuri/apa-de-parfum/apa-de-parfum-paco-rabanne-lady-million-viiii-ml-pentru-femei-incolor-40285-355.html

Lista poate continua la nesfârșit însă mă opresc doar la 5 propuneri pentru că așa am stabilit de la început.
Așa dar acestea sunt propunerile mele pentru cadouri de 8 martie și nu numai. Tu ce altceva mai oferi cadou? 




Etichete: