The Vampire Diares se termină

Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), care se îndragostește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley). Curând fratele mai mare a lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder), intervine in viața celor doi, îndragostindu-se de Elena.Acțiunea are loc în Mystic Falls, (Virginia), un oraș fictiv, bântuit de forțe supranaturale. Acțiunea gravitează în jurul triunghiului amoros format de Elena, Stefan și Damon, toți având un trecut misterios.
De acolo totul i-a o altă întorsătură.
Serialul a avut premiera pe postul de televiziune CW în septembrie 2009, până în prezent ajungând la sezonul 8.

 Din păcate sunt zvonuri că acest sezon 8 va fi și ultimul.Ian Somerhalder, unul dintre actorii care au un rol principal în acest serial, a anunțat  că mai urmează un singur sezon din mult îndrăgitul sezon,adică cel care este în derulare.
Înainte ca Ian să dezvăluie că serialul se va încheia, actrița Kat Graham anunțase că după sezonul 8 va părăsi serialul.Nina Dobrev părăsindu-l de la sezonul 6,dar întocându-se acum pentru final.
Fanii serialului sunt toți supărați și bine înțeles și eu.Cele care ați urmărit acest serial știți despre ce vorbesc și cunoașteți sentimentul.
 

 Și pentru că mai sunt încă vreo 4 episoade până la finalul deja mă apucă nostalgia.
Nu vreau să se termine dar așa e mereu,tot  ce e frumos se termină.
Sunt curioasă câte dintre voi ați urmărit acest serial și ce alte seriale de genul mai sunt.


Etichete: