PLAY. TRUST. LOVE.- Nou la Melkior

Vrei sa ai maini hidratate pentru intreaga zi?    
Cine nu vrea? Vremea de afara ne indeamna sa avem grija de mainile noastre. 
Ei bine, acum toata gama necesara ingrijirii mainilor tale: Gomaj, Masca si Crema. exista Fiecare are rolul ei, de aceea este bine sa le folosesti complementar. Mainile tale vor fi fericite si iti vor multumi pentru acest tratament complet.Toate acestea le gasesti la Melkior - WOW abia astept sa le incerc.
 
1.       Exfoliaza si Hidrateaza! 
     Exfoliaza si indeparteaza celulele moarte. Hidrateaza. Sunt proprietatile de baza ale noului GOMAJ pentru maini” (ref 35300) creat de Melkior. Produsul contine Unt de Shea care are proprietati protectoare, hranitoare, hidratante si calmante. Granulatiile abrazive sunt din sambure de caisa. Cum se foloseste? Se aplica pe maini si se maseaza usor pana cand granulatiile abrazive se diminueaza. Se clateste cu apa calduta din abundenta.



2.       Hidrateaza, Hraneste si Catifeleaza!      
 Ce rol are noua MASCA pentru maini (ref 35200) creata de Melkior? Hidrateaza, hraneste si catifeleaza pielea. Ea contine Unt de Shea si Ulei de Jojoba asigurand proprietati antioxidante, antibacteriene, emoliente si antiinflamatorii.  Cum se foloseste? Se aplica pe pielea curata dupa efectuarea gomajului. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se clateste.


3.       Hidrateaza, Hraneste si Protejeaza!      
 Noua “CREMA pentru maini si unghii” (ref 35103) creata de Melkior este pentru toate tipurile de piele. Hidrateaza. Hraneste. Protejeaza. Contine acid hialuronic cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare. Cum se foloseste? Crema este indicata pentru uz zilnic. Rezultatul este foarte bun daca se utilizeaza impreuna cu Gomajul (ref 35300) si Masca pentru maini (ref 35200). Se aplica in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtia completa. Asigura hidratare pe parcursul intregii zile.

Etichete: