Dizolvant unghii fară acetonă Ebelin

Am tot auzit de bine de acest dizolvant de ojă de la Ebelin . Dar știi cum e Toma necredinciosu...nu crede până nu vede.Așa că așteptam momentul să ajung într-un DM să dau iama în produse.
Nu am de unde să îl procur dar când am ajuns într-un final  în DM l-am luat fără să stau pe gânduri mai ales că i-am văzut și prețul de doar 5lei.Am văzut că nu conține acetonă și ma convins și mai tare. Mi-am luat doar o sticluță și acum îmi pare rău că nu mi-am făcut un stoc. Doar citisem pe net de el ,dar nu eram convinsă într-u totul și am zis că mai bine încerc și dacă o fi voi lua altă dată mai multe. Bad idea, dacă știam de ce poate face îmi luam vre-o 4-5 să am pe o perioadă mai lungă.Cine știe când mai ajung eu în DM.
Pentru prețul de vreo 5lei, înlătură foarte bine și ușor atât oja simplă cât și glitterul. Cantitatea generoasă de 125ml e și ea un atu.
Apăs de maxim 2 ori și discheta demachiantă este îmbibată bine în soluție.Pentru glitter țin câteva secunde discheta pe unghie și apoi totul dispare ca prin minune. Pentru oja normală la fel  chiar mai simplu.Sincer nu mă așteptam ca un dizolvant de unghii de 5 lei să facă toată treaba asta.

La acest produs am descoperit și un nou sistem de dozare,(nou pentru mine) .E unul ingenios și foarte ușor de folosit. Nu trebuie decât să aplici o dischetă demachiantă și să apeși dispozitivul.Dizolvantul pur și simplu iese atât cât e nevoie și îți dozezi atât cât vrei tu .Îmi place e chiar ingenios,ar trebui mai multi producători să prea ideea.
 Conține biotină și ulei de argan și cel mai important nu contine acetona - un lucru foarte bun , pe care unghiile mele îl adoră.Las mai jos și lista oficială cu ingredientele- după cum am mai spus și o repet nu mă pricep la ce și cum... las liste pentru cunoscătoare.Pentru mine atâta timp cât nu îmi face rău nu mă deranjează un ingredient sau altul.

Tu ai folosit acest dizolvant de ojă  Ebelin ? Ce părere ti-a făcut ?




Etichete: , , ,