De unde cumpărăm bilete de avion ieftine ?

Vacanța mare, ca să îi zic așa se apropie cu pași repezi. Bine mai întai e cea de la Paști dar de cele mai multe ori ne gândim la concediul ăla lung de pe timpul verii.Dacă e vorba de vacanță atunci e bine de căutat preturi la bilete de avion.
Bine pentru cine pleacă în vacanță cu avionul.
În ultimul timp am observat că e mult mai comod să călătorești cu avionul decât cu autocarul sau mașina proprie.
Bine am văzut și pe propria piele că un drum Suceava -Bulgaria se poate face în aproape 24 de ore.
Trecând deja printr-o experiență neplăcută vreau să încurajez pe toată lumea să folosească avionul oriunde ar călători.
Dacă îți faci din timp rezervări bilete avion online  sigur ți le poți procura la prețuri mult mai ieftine.Adevărul e că anul trecut am experimentat această treabă, știam de ea, dar tot timpul ne luam biletele pe ultima sută de metrii.
Cu cât îți rezervi biletul de avion  mai repede cu atît poți beneficia de mai multe reduceri și oferte.Îți poți alege din timp aeroportul pe care să aterizezi, sau dacă vrei zbor cu escală,ori dacă ăți dorești să zbori pe timp de zi sau noapte.Sunt multe facilități dacă îți cauți oferte bilete avion din timp.
Și cum una din atracțiile verii este Atena  am văzut multe oferte bilete avion la prețuri bune.
 Grecia are o faima aparte, atunci când vine vorba de turism, insule și relaxare la malul mării. Insă, Capitala acestei țări abundă în obiective turistice marcate de istorie, dar și posibilități de petrecere a timpului liber.
Bilete de avion de la 128 Euro dus întos cu Tarom- bine condiția este să cumperi biletele din timp după cum am mai zis.



Capitala Italiei situată pe maul fluviului Tibru este un superb oraș cu o istorie îndelungată, leagăn al civilizației Imperiului Roman și un centru turistic desavârșit.
Nu îmi zi că nu ai visat niciodată să vizitezi Italia- Roma, Milano,Veneția.



Tot ce ai de făcut este să îți rezervi biletele, să vezi prețuri  și să îți alegi  ceea ce ți se potrivește.Am văzut oferte de la 99Euro, dus - întors .
Pentru anul acesta mă gândeam serios să vizităm Italia, înca nu știu ce zonă mai exact, dar cum suntem încă la începutul lunii februarie mai am timp să ma gândesc ...bine între timp caut și oferte bilete avion să văd ce prețuri mă atrag și să mă pot hotărî asupra unei destinații.

Tu de unde îți iei biletele de avion și unde ți-ai propus să petreci concediul anul acesta?

Etichete: