Cumpărături online To Save

Este prima mea comandă pe acest site și anume ToSave.
Acesta este un magazin unde poți găsi diferite produse de la haine la bijuterii sau accesorii de beauty.
Tot aici se găsesc accesorii pentru laptopuri sau tablete, chestii pentru casă și orice altceva îți mai poți imagina. Este un magazin în genul celebrelor Ebay sau Aliexpress.
Prețurile sunt la fel de mici iar transportul este gratis.
Pentru prima comanda mi-am ales 3 produse.



Având deja cam multe rujuri aveam nevoie de un organizator pentru ele.Am făcut o alegere bună pentru că e un accesoriu foarte util.Spațiile sunt dispuse în scară și asta mă ajută să văd bine rujurile.



Cel de-al doilea produs ales a fost acest long lasting lipGloss din descrierea lui,mi-am dat seama că e un lipgloss mat.Bun... ambalajul m-a atras din prima,capacul e tare drăgălaș.
Problema a fost la nuanță nu știu ce am făcut și cum am reușit să aleg această nuanță dar clar că nu pe ea am vrut-o.
Acum problema nu e prea mare pentru că nici calitatea lipgloss-ului nu este bună.Din păcate după ce se usucă se sfatmă pe buze și devine foarte inestetic.Bine nici nu am dat mult pe el, doar 1,45$

Cel de-al 3lea produs  a fost această paletă cu 12 nuanțe.Aceasta a costat 8,3 $.Am auzit păreri de pro și contra asupra acestor produse.Eu sincer am mai avut o paletă tot de pe site-uri chinezești și nu am pățit nimic,nu am avut reacții adverse.Fardurile sunt destul de pigmentate puțin sidefate și sunt perfecte pentru un machiaj de zi sau un machiaj de servici.

Cam acestea sunt produsele alese la prima comandă,dar deja am un whislist făcut pentru  o comandă viitoare.
Între timp am dat și un click pe  Human Hair Extensions mă bate gândul de niște extensii acum că m-am tuns și aș putea schimba coafurile zilnic.


Etichete: ,