Cum poți purta paltonul roșu

Roșu este culoarea pasiunii,dar și a îndrăznelii și a curajului.
Puține sunt fetele care ar opta pentru a purta o haină cu care să iese în evidență.De cele mai multe ori aleg culori neutre sau clasicul negru.
Pentru mine este al 3-lea sau al4lea palton roșu deci nu mă feresc de culoare .

Cum purtăm paltonul roșu ? 
 Paltonul roșu nu trece niciodată neobservat  și te ajută mereu să faci senzație.
Nu este greu de purtat și nici greu de asortat .Este un obiect vestimentar care te va ajuta întodeauna să faci o impresie bună iar pe timp de iarnă poate înveseli orice zi mohorîtă.
O rochie și cizmele rochii ar putea fi una din combinațiile câștigătoare .Eu această variantă am ales să o port, deși în poze nu vei putea vedea decât roșu, mult roșuuu.

Palton/ Coat - Here 
Paltonul e dintr-un material bun.De fapt ca și restul produselor primite de la acest magazin.Chiar nu mă așteptam ...Mărimea mi s-a potrivit la fix și abia aștept să se termine cu gerurile astea crunte să îl pot purta în voie.M-am măsurat și am comparat măsurătorile mele cu cele de pe site. Este grosuț, dar nu în deajuns să îl pot purta la -20 de grade :))  Totuși pe soare, așa cum a fost și când am făcut pozele nu am simțit frigul.
Este ușor cambrat și cu ajutorul cordonului îmi pot accentua talia.Acest lucru îmi place mult...cred că asta a și fost unul din aspectele pentru care l-am ales. Primul fiind buzunarele, ți-am mai zis la mine totul trebuie să aibă buzunare.
După cum ziceam nu sunt la primul palton roșu și cel mai posibil nu mă opresc aici .
Tu ai  un palton roșu în garderoba ta ?










Follow and vote me

Lookbook
Printrest 
Instagram
Thank you  !!!

Etichete: , , ,