Cadouri pentru femei -Bijuterii placate cu aur

Nu îmi vine să cred dar deja suntem în luna februarie .
Luna iubirii , luna când iubiții noștri ar trebuii să ne răsfețe mai mult decât o fac de obicei.
E plină lumea de inimioare și de flori ...ce ar fi și cum ar fi dacă anul acesta tu ca bărbat i-ai face cadou soției sau iubitei tale ceva mai deosebit.Ce ai zice de bijuterii placate cu aur ?
Sau tu ca femei , cum ti s-ar părea ca iubitul tău soț să vină acasă cu un buchet de flori dar și cu bijuterii ceva mai prețioase, bijuterii placate cu aur de 24k ?
Un gest frumos și sunt sigură că impresionează orice femeie oricât de multe bijuterii ar avea acasă.
Din cele mai vechi timpuri, aurul a fost asociat aproape instinctiv cu Soarele, al cărui simbol a rămas și astăzi în multe tradiții. Auriul este un simbol vizibil al perfecțiunii, puterii și împlinirii.
  Folosirea zilnica a bijuteriilor sau ornamentelor cu aur duce la creșterea charismei, a curajului și capacității de a-i conduce și coordona pe ceilalți.
Cum să nu porți o bijuterie cât de mică.
Acest pandativ spre exemplu pe cât de simplu  pare  pe atât  de complicat este.
 Aspectul discret este accentuat prin strălucirea cristalelor și prin simplitatea designului. Se va potrivi, atât la o ținută elegantă de zi, cat și la una fastuoasă de cocktail, în ambele situații, adăugand strălucire outfit-ului tău.

 De asemenea dacă iubitul are gânduri de însurătoate îî poți sugera acest inel. Cu un cristal Swarovski Copper placat cu aur roz de 24 de carate, impresionează prin simplitatea și delicatețea sa. Aspectul sau "Engagement Ring", precum și dimensiunea reglabilă dar  și culoarea distinsa il vor face ușor de purtat și asortat, atât la o ținuta elegantă de zi cât și la ceva mai complicat pe timp de seară.
 

Dacă nu te dau banii afară din casa ,bijuteriile placate cu aur sunt o soluție mai ieftină pentru a impresiona o persoană dragă , nu neapărat soția sau iubita.
 Sincer eu nu ma dau în vânt după bijuteriile din aur, dar văzând o mulțime de modele frumoase și deosebite dar și prețul bun e posibil să mă reprofilez :)
Chiar îmi place această pereche de cerceluși.Sunt tare finuți și eleganți ,merg purtați la orice ținută iar prețul e pe măsură.Nu sunt pretențiosă și primesc și astfel de bijuterii , fie ele chiar și bijuterii suflate cu aur .  Ai auzit iuby ? 
 

Tu ce părere ai despre astfel de bijuterii  ?
Ce cadou vrei de la iuby tău ?