Am testat produse de pe Acado.ro


Vă arătam acum ceva vreme câteva produse de pe Acado.ro Acest magazin comercializează produse cosmetice de la dior,mac,chanel,kylie,l’oreal, maybelline,morphe,anastasia beverly hills. Singurul inconvenient este că aceste produse nu sunt originale și de aceea dacă vei intra pe site vei găsi prețuri mult mai mici decât te-ai fi așteptat să găsești la aceste nume de brand.
Deși produsele nu sunt originale după cum ziceam , în urma testării lor nu am avut nici o problemă iar de unele am fost chiar încântată.Da știu nu e ok să folosesti fake-uri dar ce te faci când nu îți permiți să dai sute de lei pe produse de calitate.
Am primit 2 palete una de blush și una de farduri.Cea ce farduri este o copie după o paletă Morphe iar blush-urile sunt după o paletă Miss Doozy.
Eu le-am folosit pe ambele pe post de farduri, pentru că primele nuanțe din paletă mi se par mult prea deschise pentru un blush,însă cele de jos sunt mult mai potrivite.
Nuanțele sunt destul de pigmentate,nu foarte mult, însă pentru un machiaj de zi, unul pe care să îl porți la servici - la birou  este perfect.Machiajul rezistă destul de bine și cu primer și fără. Am făcut câteva poze, le găsești pe facebook unde am arătat cum era machiajul meu dimineață dar și seara când am ajuns acasă.
Prima paletă testată a fost cea de la Moprhe,unele nuanțe sunt puțin cremoase și se aplică ușor pe pleoape.Nu sunt prăfoase și după cum ziceam rezistă și pe pleoapele mele uleioase :)
Swach-ul este făcut fără primer, eu zic că se prezintă bine.

 Primele 5 nuanțe din paletă
 
Ultimele 4 nuanțe 
 


Cea de-a doua paletă, cea de blush-uri se prezintă și ea la fel de bine.Nuanțe plăcute și calde.Și acestea au fost swach-uite fără primer ...eu zic că e de bine .


Și pentru că în colet au fost mai multe produse, am să mai fac o postare să vă arăt și restul.
Până una alta pentru final am lăsat aceste creioane Oranjollie.  
Ele sunt creioane atât pentru ochi cât și pentru buze.Deocamdată le-am folosit doar pentru buze,pentru că n-am experiența pentru un machiaj atât de colorat.
Nu au numere pe ele , însă pe site sunt numerotate cu 1, 2, 3 pentru că doar 3 nuanțe sunt în total.




Numărul 3 l-am folosit foarte des în combinație cu rujul Kylie. După cum se vede, culorile sunt foarte pigmentate și moi .Vârful nu zgârie sau mai știu eu ce.Rezistă bine pe buze și ajută și rujul să aibă o rezistență mult mai bună.
Prețul este unul mai mult decât ok și anume 7lei.Oricum ziceam la început că prețurile sunt mici  și accesibile pentru toată lumea.

Cam atât deocamdată, urmează și restul zilele următoare. Dacă ai întrebări îți stau la dispoziție.Sunt curioasă tu ce părere ai despre aceste produse?
Aceste produse le-am folosit și după cum am zis nu am pățit nimic.Nu am zis nicăieri că le recomand că ar fi foarte bune.Aceasta este părerea mea asupra acestor produse folosite,nu oblig pe nimeni să cumpere sau să folosească aceste produse dacă nu este de acord cu ele.



Etichete: ,