Am testat cosmetice de pe Acado.ro - Ingrid,Kiss Beauty,Nyx


În urmă cu ceva timp am prezentat câteva produse pe care le-am primit de pe Acado.ro
Spuneam atunci că acest site comercializează produse de la branduri cunoscute precum: dior,mac,chanel,kylie,l’oreal, maybelline,morphe,anastasia beverly hills doar că acestea nu sunt originale.
Cu toate acestea produsele sunt ok,nu am avut probleme cu ele și nu mi-a creat nici o iritație sau orice neplăcere.
În articolul trecut am prezentat paletele Miss Dozzy și Morphe.
Acum a venit rândul pudrei,bronzer-ului și a iluminatorului.Dintre acestea doar pudra o pot folosi pentru tenul meu.Pentru bronzer și iluminator mai aștept până vine vara să prind și eu puțină culoare .Produsele sunt puțin mai închise și nu mi se potrivesc întocmai.Cu toate acestea le-am testat și pe ele .


Pudră translucent Ingrid


 Este o pudră bună și care face față așteptărilor mele dar și tenului meu.Este o pudră translucentă adică albă , de aceea trebuie avut grijă să fie distribuită bine să nu rămâi pe față cu pete albe de "făină." Totuși fiind o pudră transparentă, nu influențează machiajul aplicat și se adaptează la culoarea tenului.Cu toate acestea fixează bine machiajul și acesta persistă ore bune .
Dacă ții minte, am postat pe facebook 2 poze înainte de a pleca la servici și seara când m-am întors machiajul era aproape tot acolo.Cel mai important totul arăta astfel fără nici o retușare .De mare ajutor mi-a fost și baza de machiaj tot de la Ingrid,dar despre ea în altă postare
Cutia conține 10gr de pudră mai mult decât suficient pentru o perioadă lungă de timp.
Valabilitate 24luni de la deschidere
Preț 35 lei


Bronzer Kiss Beauty 
Acest bronzer după cum zicea nu  e de mine , din păcate e prea închis și nici măcar "studiile"mele în make-up nu mă ajută.
Aștept totuși vara să prin culoare și poate îl voi folosi.Cu toate că doar l-am testat pe mână și puțin pe față , pot spune că și acest produse e pigmentat și rezistă bine pe ten.Eu când l-am șters de pe mână nu a fost suficient un șervețel umed,mi-a trebuit o dischetă cu demachiant.
 Orice machiaj complet necesită aplicarea pudrei de contur, aceasta transformă total aspectul feței, punându-l în evidență.Eu însă trebuie să mai exersez cu conturingul :))


 
Cantitate 20g
Valabilitate 24luni de la deschidere
Pret 15lei


 Nyx Liquid Illuminator
 Al trei-lea produs din această serie și pe care l-am testat, este Nyx lichid iluminator .
Este primul iluminator lichid pe care il folosesc și deși nu e chiar nuanța mea,îmi place mult.
Din păcate și acesta ca și bronzerul este puțin cam închis pentru tenul meu,dar chiar și așa poate fi folosit.Pe site se găsesc 4 nuanțe și eu o am pe cu numărul 2 Gleam , dacă era numărul 1 cred că era mult mai potrivită.
La vară însă cu siguranță îl voi folosi pentru că se vede foarte frumos pe ten.Mai jos poți observa un swach cu produs doar aplicat și produs întins.
Produsul oferă  acum pe timpul iernii o strălucire aparte, tenului iar la vară sunt sigură că îmi  scoate bronzul în evidență.Acest iluminator conține particule mici și fine de sclipici care imi plac.
Scriind acum acest review mi-a trecut prin minte să combin iluminatorul cu un fond de ten mai deschis la culoare.Cred ca aș obține un efect wow,dimineață pun ideea în practică sunt curioasă de rezultat .





Cantitate 18ml
Valabilitate 18luni de la deschidere
Preț 23lei .

Cam atât pentru astăzi. Tu care din aceste produse le-ai folosit și cum ți s-au părut sau care din ele ți-au atras atenția ?
Aceste produse le-am folosit și după cum am zis nu am pățit nimic.Nu am zis nicăieri că le recomand că ar fi foarte bune.Aceasta este părerea mea asupra acestor produse folosite,nu oblig pe nimeni să cumpere sau să folosească aceste produse dacă nu este de acord cu ele.

Etichete: ,