8 filme de văzut în 2017

Nu știu dacă mă pot numi o cinefilă însă știu că îmi plac filmele.M-aș uita non stop...dar problema sau nu, nu știu dacă e o problemă, printre preferatele mele se află filmele fantasy și în principiu cele horror.
Mda... o fi bine o fi rău dar serialele și filmele urmărite de mine până acum cam în această sferă bat.Nu știu dacă am văzut 5 comedii sau 5 filme de acțiune în toată viața,dar filme cu zombi,cu vampiri sau mai știu eu ce chestii sf am o mulțime al activ .
De aceea cu acest articol mă adresez dacă pot spune așa persoanelor cărora le place cam același gen de filme.

1.Copacul cu povești

Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, „A Monster Calls” este povestea emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei (Felicity Jones) sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar.
 În A Monster Calls, în fiecare seară Conor (Lewis MacDougall) merge la culcare cu teamă și speranța ca măcar o noapte să aibă un somn liniștit. Inevitabil însă, imediat după miezul nopții, are același coșmar: din întunericul nopții, vântul îi aduce la fereastră un monstru înspăimântător. Acesta îi va spune trei povești impresionante, după care îi va cere ceva cu adevărat important în schimb.
Pe mine ma vrăjit povestea.. abia aștept să apară și la noi.

2.The Mummy 

 The Mummy va urmări o puternică regină antică (interpretată de Sofia Boutella), ricată din mormântul în care a fost mumificată, în plin secol XXI - animată de o forţă spectaculoasă şi un plan malefic.

 3.The Dark Tower

Acesta este începutul unei călătorii într-o lume unică, pe care Stephen King o descrie ca fiind o lume ce „conține sentimentul de magie și de aventură din universul lui Tolkien transpusă pe fundalul westernului Il Buono, il brutto, il cattivo”.
 Pistolarul Roland Deschain (Idris Elba) străbate un peisaj deșertic dintr-un sumbru univers paralel,obsedat să ajunga la Turnul Negru.De găsirea acestuia depinde viitorul a tot ceea ce îl înconjoară.

4.Thor- Ragnarok
 Thor este prins la marginea universului fără puternicul său ciocan şi se găseşte într-o cursă contracronometru – trebuie să se întoarcă în Asgard pentru a evita Ragnarok (distrugerea lumii sale şi sfârşitul civilizaţiei asgardiene). Totul stă sub ameninţarea unei noi şi teribile forțe – nemiloasa Hela.

 5.Fata cu toate darurile
Melanie este o fată foarte specială. Dr. Caldwell o numește „micul nostru geniu“. În fiecare dimineață, Melanie așteaptă cuminte în propria celulă să fie luată și dusă la clasa ei.
 Atunci când Sergentul Parks vine după ea, arma lui este întotdeauna încărcată și îndreptată spre ea cât timp doi dintre oamenii lui o imobilizează într-un scaun special. Ea nu crede că oamenii o plac prea mult. Glumește cu ei că nu îi mușcă, dar ei nu râd deloc.


6.Underwold


Următoarea tranșă din franciza blockbuster-ului Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase care o urmează pe Selene (Kate Beckinsale) in care ea si prieteni ei primesc atacuri brutale din ambele clanuri lycanian și vampiri care a trădat-o. In acest nou film ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

7.Jeepers Creepers 3
 
 Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce și-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. Trish are coșmaruri recurente groaznice, în care fiul ei suferă aceeași soartă ca și fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică și bogată, își promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.

8. Power rangers 


Este cineva care nu s-a uitat la serialul power rangers în copilărie?Ei  bine eu m-am uitat iar acest film este o adaptare a serialului Power Rangers și promite o cu totul nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni. Dotați cu unice puteri supranaturale, pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.

Cam acestea ar fi filmele pe care abia aștept să le urmăresc .
Ție care din acestea ți-a deschis apetitului unei vizionări ? 

Etichete: