5 sfaturi de urmat atunci când faci cumpărături online

Shoppingul online a devenit ceva obișnuit în ziua de astăzi.E mult mai ușor să cumperi hainele preferate de acasă din vârful patului.
Pe lângă faptul că vezi foarte ușor toate modelele,  mult mai simplu decât dacă ai răscoli un magazin real, ai acces direct la reduceri și promoții. Uneori promoțiile sunt mult mai mari și poți găsi chiar mai multe produse în magazinele online decât în cele fizice.De asemenea există riscul ca tu să nu ai aceste magazine în  oraș deci un shopping online ar fi soluția.
Atenție însă cum îți alegi produsele pentru că există riscul ca produsele primite să nu fie exact ce ți-ai dorit.De aceea vreau să îți prezint 5 sfaturi de care e bine să ții cont atunci când vrei să faci cumpărături online.



1.Verifică întotdeauna tabelul de mărimi


  1. Deși tu știi că porți mărimea M sau L  trebuie să fii foarte atentă la măsurile magazinului de pe care vrei să cumperi. Măsurile diferă, uneori semnificativ, de la un producător la altul. De aceea este foarte important să verifici tabelurile de măsuri de pe site-ul magazinului. Este bine să te măsori și să afli exact care este mărimea potrivită. Notează-ți măsurătorile pentru a le putea folosi de fiecare dată când vrei să cumperi ceva online.

    2.Păstrează o listă cu măsurile pe care le porți de obicei

    Dacă frecventezi des aceleași magazine,ar fi bine să păstrezi măsurătorile și să le confrunți cu măsurătorile site-ului.Ai grijă după cum ziceam la punctul 1, fiecare magazin cu măsurătorile lui.

     

    3.Citește întotdeauna comentariile clienților

     Încearcă mereu să te ghidezi după părerile clienților.Cele mai multe magazine online au și secțiune de comentarii sau review-uri.Acolo ai șanse mari să afli adevărul despre cum arată, cum vine și care este calitatea materialului unei haine.Același lucru îl poți afla și în cazul încălțămintei.

    4.Verifică politica de returnare înainte de a cumpăra

     Deși există o lege care îi obligă pe comercianți să accepte returnarea produselor în termen de 15 zile de la cumpărare, poți avea surpriza neplăcută ca acest lucru să nu se întâmple sau să existe condiții cu care poate că nu ești de acord. De aceea este necesar să verifici politica de returnare înainte de a comanda de pe un site.E posibil ca totuși produsul să nu ți se potrivească sau pur și simplu să nu îți placă.

     

     

     5.Lasă produsele în coșul de cumpărături

    De multe ori te grăbești să cumperi repede produsele pentru că există riscul să rămâi fără ele.Tot din cauza grabei și a entuziasmului poți pune produse de care poate chiar nu ai nevoie dar reducerile mari te fac sa acționezi.Sfatul meu este să mai aștepți cel puțin o jumătate de oră să te gândești bine dacă întra-devăr ai nevoie de acel produs.Astfel poți salva și bugetul dar și șifonierul,acesta nu se umple cu haine inutile.  

     

     

     Tu cum faci cumpărăturile online și după ce reguli te ghidezi?