Review - Sampon cu argila alba si propolis BottegaVerde.ro

Nu știu dacă să mă bucur sau nu, dar părul meu gras mă cam omoară.M-am săturat ca la două zile să mă tot spăl pe păr.Pentru mine nici șamponul uscat nu e o soluție, sau poate nu l-am găsit eu pe cel care să imi placă și să mă mulțumească. Orice șampon uscat am folosit, soluția salvatoarea a fost doar de moment,pentru că ,părul meu tot gras și parcă și mai îmbâcsit a fost în urma folosirii.
Așa dar salvarea mea nu rămâne decât să mă spăl des.
Răsfoind site-ul BottegaVerde.ro am dat de Șamponul cu argilă albă și propolis ,special creat pentru părul gras. Bucurie mare pe mine, pentru că știam deja că produsele sunt bun, bio deci nu am cum să dau greș.

Descrierea oficială
"Cu actiune purificatoare si echilibranta, reface stralucirea parului si reda vigoarea parului gras. Exploateaza proprietatile Argilei albe, bogata in minerale, absoarbe excesul de sebum si a propolisului cu activitati purficante. Confera o senzatie de curatare si prospetime. Sfat: ideal pentru cei care au parul gras si fragil"





 

Părerea mea :
La început mi-a fost frică  să nu fac mătreață.Am probleme în acest sens și mai mereu pătesc câte un incident neplăcut.Am folosit o dată , de două , de trei...oh yeah .. am scăpat.Deci la acest aspect 10,fiind un produs bio posibil să se comporte altfel scalpul meu.
Bun.. așteptările  mele asupra acestui șampon erau puține la număr, mai exact voiam doar să nu mi se mai îngrașe atât de repede și să nu mai fie nevoie de spălat o data la 2 zile.
L-am folosit până acum de vreo 4-5 ori. Nimic  de obiectat ,curăță bine , nu am făcut mătreață iar a doua zi după baie , parul meu are și puțin volum.
La capitolul rezistență,am reușit să mai amân spălarea părului cu o zi.Momentan mă spăl pe păr  o dată la 3 zile, un mic progres zic eu.
Sper ca până termin sticla să se mai întâmple ceva minuni și să mai măresc perioada măcar la 4 zile.
Intradevăr se vede un progres față de ce foloseam înainte , dar parcă eu aveam mai multe așteptări și mi se pare că se poate mai bine.
Chiar dacă il spăl  la 3 zile ,părul meu e fericit. Pare mai sănătos, mai strălucitor și plin de vigoare.
Nu zic că nu e bun, dar pentru mine, se putea și mai bine, așa că ii dau nota 9.



Șamponul vine intr-un recipient de plastic, de 200ml.Valabilitatea sa este de 12luni de la deschidere. Il consumi, nu îți fă griji că expiră.
 Despre ingrediente mare lucru nu îți pot spune pentru că nici eu nu mă pricep și mai bine zic pas.Las totuși o poză cu acestea pentru cunoscătoare :) 
Face spumă multă, deși are o consistență mult mai lichidă decât un șampon obișnuit.
Prima data am pus mai mult produs decât trebuia ,pentru că nu știam exact consistența sa și pentru că eram tunsă nu demult și eram obișnuită să pun mai mult produs.
Nu trebuie pus mult  pentru că oricum face spumă și curață bine.
Sistemul de deschidere este unul obișnui și nu am avut probleme la deschidera sau închiderea lui.
Prețul este de doar 19lei și îl poti achiziționa de pe site-ul Bottega Verde.ro


P.s. Update - In urma folosirii șamponului pe o perioadă mai lungă , deja am văzut o îmbunătățire ... în loc de 2 zile , îmi spăl părul și la 4-5 zile ... este o performanță uimitoare.Iar dacă îl mai păcălesc cu un șampon uscat îl mai țin încă o zi.

Etichete: , , ,