Review Rimel Avon True Color





Acest rimel sau mai corect această mascara nu a apărut de foarte mult timp în cataloagele Avon.De cum a apărut , am vrut să o am .Mi-a placut peria și am zis că mă va ajuta să am gene cu volum și lungi.
Sincer la capitolul lungime nu excelează intocmai ,însă pe mine nu mă deranjează eu sunt mulțumită și de rezultatul obținut așa.

Umple genele, le colorează frumos le și alungește putin.Cel mai important nu am piciorușe de păianjen, uras acele mascara care produs acel efect.Știu pe cineva care folosește un astfel de rimel și am impresia că tot timpul e cu ochii bulbucați :)  
Pentru a obține efectul dorit trebuie să aplic 2 sau 3 straturi.Am genele destul de scurte iar un strat nu imi este sufiecient.Chiar daca aplic mai multe straturi nu incarca genele și nici nu se demachiază greu.O simplă apă micelară pentru mine este suficientă.Țin discheta pe ploape cat se se dizolve rimelul și totul e curățat.
Astfel evit și ruperea genelor sau alte neplăceri.
Are 7 ml iar valabilitatea sa este de 3luni de la deschidere .
Stii și tu că rimelul are o valabilitate mult mai mică decât orice alt produs de make-up , el venind in contact direct cu conjunctiva ochiului și putând provoca multe neplăceri.
Deși nu mă așteptam la rezultatul acesta chiar l-aș recumpăra .M-a surprins plăcut această mascara.
Prețul este in funcție de oferta din catalog dar mai mult de 20 de lei nu costă.Dacă nu vrei să cheltui o avere pe un rimel care e posibil să facă același lucru , recomand să îl incerci intâi pe acesta. 
Il poți achiziționa online sau din orice broșură a unui reprezentant.








Etichete: , ,