Review - Exfoliant de maini YvesRocher




Acest ulei exfoliant l-am primit de la draguța de Oana, tare m-am mai bucurat pentru ca vremea urata imi usuca pielea mainilor si chiar simteam nevoia.
Este primul produs de genul acesta pe care il folosesc si imi place mult efectul.
Asa cum exfoliem corpul odata pe saptamana asa si mainile trebuie sa beneficieze de un tratament asemanator.
Uleiul exfoliant  exfoliaza mainile cu delicatete, datorita particulelor sale exfoliante naturale, lasand pielea foarte fina. În plus, miroase si foarte bine, contine ulei oranic de arnica .Dupa ce folosesc acest exfoliant, nici nu mai simt nevoia de a aplica si o crema pentru ca mainile imi sunt foarte catifelate si hidratate.

Se aplica o cantitate mica  pe mainile uscate, se masează usor, apoi se clateste cu apa calduta. Acest exfoliant îndepartează celulele moarte, iar mainile raman fine si usor parfumate- uhh recomand.
Desi tubul este de doar 75ml se consuma destul de greu,pentru ca nu e nevoie de mult produs.In contact cu apa face un fel de spuma,dar nu e spuma...e o chestie intre apa si ulei dar totusi e placuta .Nu contine silicon si nici parabeni deci a big like .
 



Uleiul exfoliant contine extract de arnica si semninte de capsuni, din acest motiv si mirosul delicios in urma utilizarii .
Pretul este unul modic de 23lei iar daca esti curioasa o poti cumpara de aici  sau orice magazin fizic Yves Rocher.Oricum se stie ca produsele Yves Rocher sunt putin mai scumpe insa calitatea sa este una foarte buna,produsele fiind organice.
Ca si data de expirare nu am vazut nimic , insa stiu sigur ca la mine nu va expira.Acesta chiar e un produs e folosit cu regularitate si fara a uita :) e o mai mare placere.
Tu ai incercat acest produs ?Sau altceva asemanator ?




Etichete: , ,