Review Bb-7in 1 BeautyBalm Farmasi

Știam că fondurile de ten de la Farmasi că sunt bune, așa că am vrut să încerc și Bb-BeautyBalmul și bine am facut.

Pe site-ul Pentru corpul tău , am văzut că se comercializează multe produse de la Farmasi dar și Kallos așa că am profitat de ocazie , pentru că în magazinele fizice eu nu găsese nimic de genul ăsta.

Descrierea oficială
Formulă ultra-ușoară cu o serie de beneficii pentru piele : acoperă imperfecțiunile pielii fără a astupa porii, hidratează pielea datorită conținutului de ulei de macadamia, vitamina B3 conferă pielii o strălucire naturală, extractul de ovăz hrănește și repară pielea , SPF 15 ajută la protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale razelor solare, proteinele din mătase uniformizează nuanța tenului iar conținutul de colagen și ulei de argan reduce liniile fine, ridurile și previne îmbătrânirea.

 Părerea mea
Face ceea ce promite și este chiar mai bun decât un fond de ten. Rezistă multe ore pe ten , chiar nesperat de multe, tenul arată fresh și luminos.
Nu e nevoie să aplic mai multe straturi sau mai știu eu ce,unul este mai mult decât suficient iar tenul meu arată impecabil.
Am tenul mixt iar in zona T de cele mai multe ori este uscat,dar cu acest Bb chiar nu am nici o grijă.Nici după anumite ori nu mi se stange pe față ,nu se oxidează și chiar nu am nimic să îi reproșez.
În ultimul timp alternez cele două produse Farmasi.Când fondul de ten,despre care am scris câte ceva aici , cand BeautyBalmul .Intre timp mi-am luat și mult lăudatul Revlon Colorstay,dar sincer prefer acest Bb la 17 lei decât acel fond de ten care are un preț dublu sau chiar mai mult.



Se găsește în două nuanțe Light to medium, Medium to dark.Eu am ales Light to medium și după cum vei putea vedea și tu mai jos, nuanta se potrivește perfect și se adaptează foarte bine nuanței tenului meu.Tenul este luminos , fără efect de mască și fără un aspect încărcat.
Un alt aspect care mi-a plăcut, a fost faptul că produsul vine sigilat și astfel evit o serie de probleme,acesta fiind valabil 12luni de la deschidere si aici cred că înțelegi la ce mă refer. Are o cantitate suficientă de 50ml și oricum la 17lei poți lejer să îți cumperi și două tuburi  ca să te țină mai mult :)) 
Se aplică foarte bine și la fel de ușor atât cu degetele cât și cu pensula,aspectul fiind mat si rezistent pe ten.Rămâne foarte puțin și pe telefon .



Eu îl recomand pentru toate tipurile de ten si dupa părerea mea este bun atât pe timp de vară cât și acum iarna. Eu îl folosesc din toamnă și nu m-a dezamăgit în nici un fel ,cu siguranță îl voi recumpăra,prea bun pentru prețul ăsta.
Dacă te-am făcut și pe tine curioasă , îl poți achiziționa de aici 



Etichete: , , ,