Produse de îngrijire a cuticulelor Kallos și Bottega verde




Când vine vorba de îngrijirea unghiilor incerc mereu să le dau o mare importanță.Faptul că mă pasionează nail art-ul știi deja,dar acest lucru împlică și niște degete dar și cuticule curate.
Din nefericire ,pielea din jurul unghiei mise ingroașă foarte tare.Tind să cred că acest lucru se întâmplă din cauza produselor de întarire a unghiilor,tratamentul Evelin 8 în 1, pe care app am uitat să îl pozez.
Cu cuticulele efectiv nu am o mare problema ,pentru ca mai mereu le ingrijesc pe efoliez și le hidratez.

In primul rând le exfoliez cu ajutorul scrub -ului de cuticule The One de la Oriflame. Exfoliază bine și îmi simt pielea destul de fină după folosirea lui.Nu e nici foarte scump deci îl recomand.
După exfoliere folosesc un tratament pentru cuticule pentru  a le înmuia și pentru a le putea curăța mai ușor.
Dacă înainte foloseam Sally Hansen , acum am găsit doua variante mult mai ieftine.
Tratamentul de la Kallos l-am luat de pe site-ul PentruCorpulTau      și nu ma costat decât 5 lei în comparație cu SallyHansen care e undeva la 30de lei.
Cantitate generoasă de 11ml, ajunge pentru o perioada bună.Nu trebuie decât să dai cu pensula soluția cu pricina in jurul cuticulelor.Nimic mai mult,iar imediat după ce termini poți deja să îți îmingi cuticulele.Eu cel puțin asta fac, cu ustensila pentru tăiat, în general îmi curăt pielea din jurul unghie dar și cuticulele dacă sunt intr-o stare foarte urâtă.
După cum ziceam lichidul este unul transparet ,nu miroase , nu ma deranjeaza și nici nu usucă pielea sau cuticulele în urma folosirii sale.
Își face treaba foarte bine pentru cei 5 lei.Sincer eu aș da și mai mult.Chiar eram sceptică în privința produselor Kallos dar cu pe site se comercializează multe produse de la această firmă, am încercat până acum 3 produse și de toate sunt multumită.
 

Un alt produs pentru a-mi inmuia cuticulele este acest tratament de la BottegaVerde.ro .Sincer nu am văzut ceva în plus sau în minus între cele 2 produse și de accea le folosesc alternativ.O diferanță ,de fapt doua ar fi ca produsele Bottega sunt produse naturale iar prețul este și el unul mai mare.
Iar dintre cele doua chiar l-as prefera pe cel mai ieftin adica cel de la Kallos.



Dupa ce mi-am impins/taiat cuticulele și pielița aplic o cremă sau un ulei pentru hidratare și aste e, unghiile și cuticulele mele sunt pregătite pentru o nouă manichiură.

Tu cum îți îngrijești cuticulele și unghiile ?

Etichete: , , , ,