Lichid de curatare a vopselei Kallos


Până nu demult nici nu știam ca există un astfel de produs.
Adevărul e că nici nu m-am gândit niciodată mai alte fete cum își curăță pielea când se vopsesc sau la salon cum se face treaba asta.
Eu știam de la mama să imi protejez pielea din jurul firelor de păr cu o cremă hidratantă și astfel evitam colorarea pielii.


 
 Salvarea mea, dacă îi pot spune așa a venit când am găsit aceasta loțiune de îndepărtare a vopselei de la Kallos.Unde am găsit-o?Nu te gândi că am găsit-o intr-un magazin fizic , tot online-ul m-a salvat.Nu am eu in oraș magazine atât de aprovizionate.
Pe site-ul Pentru corpul tău am făcut descoperirea și chiar mă bucur.Nu e scump și chiar e ok,nu mă așteptam.
Acum ceva vreme nu mai știu exact când m-am vopsit,oricum pusesem o poză și pe facebook , la momentul respectiv.
Atunci a fost prilejul perfect pentru a testa această loțiune.Sincer mi-a fost frică să nu mă mai cremuiesc și să las pur și simplu loțiunea să își facă treaba.
Așa dar mi-am aplicat vopseaua de păr,iar imediat după asta m-am apucat de șters ceea ce era mâzgâlit pe lângă.
Mare mi-a fost mirarea când am văzut minunea :) 
Vopseaua s-a șters foarte ușor, fără a insista cu o simplă dischetă demachiantă. 
De preț nici nu mai vorbesc doar 5,5 lei pe site.

 

Valabilitatea sa este de 24de luni de la deschidere,nu cred că il voi consuma , pentru că mă vopsesc de 2 sau 3 ori pe an și nu cred că am șanse să o consum- are 100ml
Cantitatea este  suficientă chiar și pentru cine se vopsește mai des .Consistența sa este lichidă și nu e nevoie de mult produs pentru a-ți îndepărta vopseaua de pe piele.
În plus sistemul de dozare este unul cate te ajută să îți pui exact atât cât produs ai nevoie .


Din nou sunt multumită de un alt produs Kallos și chiar nu mă așteptam.Știam doar că sunt ieftine și automat și de o mai proastă calitate.
Știam că ieftin nu înseamnă neapărat și prost,dar asta e până nu încerci nu crezi.
Așa dar vrei să te vopsești și nu știi cum ce să îți ștergi vopeaua de pe piele?Kallos Color remover e  soluția la un preț mult mai bun decât o cremă hidratantă :)

Etichete: , ,