Haul 2017 - Sau ce mi-am mai cumpărat

Ehe , și iata-ne la primul haul pe 2017.De curând am ajuns în Suceava și am dat  iama in Mall.Primul stand vizat a fost GoldenRose .Nu că mi-ar fi trebuit ceva anume, dar îmi stătea în cale așa că l-am vizitat. Am plecat de acolo cu 4 oje din gama Wow ,până în prezent gama mea preferată .Tot de acolo mi-am luat si un top coat ombre .L-am luat fără să știu care-i treaba cu el... acasă l-am pus la treaba și el , odată aplicat închide nuanța ojei.El se poate aplica o dată , de două sau trei ori, de fiecare dată nuanța oje inchizându-se mai tare.
Nuantele ojelor sunt 43 , 64, 77 si 98, top coat-ul văd ca are și el nr. 2 ,sincer nu știu dacă erau pe acolo si nr 1 sau 3 .

Al doilea magazin vizitat a fost DM .Pentru că la prima vizită am luat tot ce se putea lua în materie de geluri de duș , de data asta mi-a rămas mai puțin.Un gel de duș cu ciocolată și unul cu zmeură e ce am găsit . din ce nu aveam deja acasă și mi-a plăcut olfactiv :)
Tot din gama Balea am mai luat un săpun lichid cu macadamia si vanilie....hmm divin dar și două măști pentru picioare .
De la She mi-am luat un creion corector pentru manichiură și doua luciuri de buze, ambele aceiasi nuanță.
De la Ebelin am luat un dizolvant de unghii fară acetonă.Costa vreo 5-6 lei vreo 200ml și am auzit și lucruri bune despre el, după prima încercare susțin tot ce am citit .
Pe lângă toate astea mi-am mai luat și un sticker sau cum io zice , chestiei din josul pozei :)
Din Auchan mi-am luat o pensetă de la Titania, mai aveam una dar o pierdusem , intre timp am găsit-o și pe cea veche.Mi se par super bune , smulg foarte bine firul de păr fără să-l rupă , nu ciupește și nici nu e scumpă vreo 13lei. Tot ce acolo mi-am mai luat si o ungheră , nu că mi-ar fi trebuit, dar în caz că o pierd pe cea ce o am acum , să fie una de rezervă, sper să fie și bună.
Un alt magazin vizitat a fost Pepco de acolo mi-am luat o oja Freedom , am luat doar așa sa vad ce și cum , a costat 5lei și spre surpinderea mea are o acoperire foarte bună .dintr-o singură aplicare.
Tot de acolo am luat și un suport pentru pus cheile, sufeream după așa ceva și cum l-am văzut l-am și luat.Nu a costat de cat 15lei .Inițial intrasem după halbe cu capac sau cum le-o spune și am iesit cu altceva.

 

Si de la Avon am facut cateva cumparaturi 




De la Oriflame mu-am luat cateva chestiute. Un Cc cream pentru par niste bigudiuri dar ai un Set de talpi din silicon 



Acestea au fost primele mele cumpărături mai serioase pe 2017.
Tu ce ți-ai mai luat frumos ? 

Etichete: , , ,