Greenery nails


Se pare totuși că Greenery este in topul preferințelor designerilor .Acum ceva timp am avut o manichiură tot cam în aceleași nuanțe


 Dacă tot e verde și dacă am început sâmbătă am zis să continui în acest fel.Această manichiura nu e la fel de reușită ca cea de atunci dar e în temă zic eu.
Din păcate am stricat puțin modelul la degetul arătator, din cauza pell off-ului de la Bornpretty , nu că ar fi ceva rău cu el , eu sunt de vină pentru că  a fost la prima incercare și am luat-o puțin pe ,,arătură,, :)
Pentru realizarea manichiurii am aplicat mai intai baza Eveline 8in 1 , apoi un lac pe unghii no name ,dar care am zis ca se potriveste perfect cu tema , adică  ar fi Greenery iar pe arătator am aplicat Avon  midnight green.
Cu aceleași oja am stampilat si modelul dar invers pentru  a creea un contrast. Tehnica e oarecum asemănătoare cu cea de sâmbătă pentru că ambele manichiuri le-am făcut în același timp, însă pentru că nu am fost pe deplin mulțumită de model am decis să il refac. Totuși am ales să arat și această manichiură, nu e chiar atat de horror :)
Modelul l-am ștampilat de pe plăcuța Bp-L101.
Daca iți plac cele 2 produse Bornpretty le poti achiziționa cu o reducere de 10%,trebuie doar să aplici codul BNDX31








  1.     

Etichete: , , ,