Cumparaturi cu nasul sub patura

Iarna nu-i ca vara și de aceea e bine ca mereu să îți faci stocul la pilote sau pături de ce nu. :) 
Iți vorbește o friguroasă înrăită crescută la munte la - minus multe grade pe timp de iarna :)
Acum cu gerul Bobotezei și cu frigul de afară parcă aș vrea și eu o vatră ca Nică să pot dormi în ea- Acolo în cuptor la  căldurică.
In lipsă de așa ceva , mă adaptez la zilele noastre îmi iau o paturică si stau lângă sobă și citesc o carte.Mă încălzesc imediat și nici nu mai simt frigul de afară, e atât de bine și mă relaxează imediat.
După ce termin de citit mă așez frumos la laptop la o porție de facebook sau de ce nu la o porție de shopping ,că e bine venită acum la început de an. 
Am descoperit de curând un magazin ce vinde și engros iar prețutile mi se par decente. - Elider.ro
Și cum ce își face omul cu mâna sa se numește lucru manual, rasfoind paginile magazinului constat că nu ma mai multumește pilota , că nu mai e destul de călduroasă sau că mi-ar trebui prosoape noi .
Dar dacă stau bine și mă gândesc de fapt eram la shopping  deci am mână liberă.


Pilota asta are un preț bun , chiar peste așteptările mele .doar 69 de lei .
Este din microfibră și umplutură antialergică și este pentru 2 persoane , are 210/180 cm .Daa o vreau pentru că îmi place și modelul  imprimat pe ea. 

Și pentru că îmi place să stau lângă sobă să mă încălzesc de ce să nu îmi iau și o pătură nouă.Am văzut una din cocolino, oh vai cred ca e minunată ,mi-e că nu mai ies din ea cu orele .



Mare , călduroasă și foarte pufoasă ....ce m-aș cuibări acum in ea..După cum ziceam la inceput, e bine să îți faci un stoc de pături ,dacă sunt și din astea pufoșenii e minunat.
Aaa și mai ziceam că vreau prosoape noi.Cum ai putea să le refuzi pe astea, ursuleții aceștia sunt adorabili.Copilul meu i-a îndrăgit instantaneu și a zis că îi vrea să cumpăr prosoape pe toate culorile .
 

În concluzie dacă ești și băgată  cu nasucul sub plapumă și ești în căutare de lenjerii,pilote, pături sau orice ține de casă , te invit pe Elider.ro și nu mai e nevoie să ieși din casă pe frigul și viscolul de afară pentru ați cumpăra ce ai nevoie.Stai frumos în casă la căldurică și aștepți curierul să sune la ușă cu marfa comandată .
Eu asta fac, e mult mai comod și mai plăcut...acum vorbise tot friguroasa din mine :)