Confy outfit- hoodie

 

Hanorac/Hoodie  Click here

A trecut week-endul...Doamne cât e de scurt.Vreau unul de 3 sau 4 zile să apuc să mă relaxez și eu mai mult .Da știu și tu vrei....E 11  noaptea și dimineță trebuie să merg la servici.Îmi place ce fac doar că trezitul de dimineață mă omoară.
Măcar sunt împăcată cu gândul că m-am relaxat astăzi și mâine voi fi zen.
Soaree,zi de primăvară aș putea spune...n-am mai prins de mult așa ceva.
Parcă am fost și inspirată când mi-am comandat acest hanorac.Nu prea port eu , însă pe site părea mai lung și eu am avut o alta viziune asupra lui.E bine și așa pentru că e  foarte gros și călduros.
Pentru astăzi mi-a fost perfect, acest hanorac și o vestă și am fost gata de plimbare .
O ținută lejeră și confortabilă numai buna de o ieșeală ..cum îmi place mie să zic .
După cum ziceam hanoracul e grosuț , foarte călduros și extrem de plăcut la atingere.Are un fel de vatelină pe interior și asta îl face să fie atât de plăcut din toate punctele de vedere.
Din nou buzunarele m-au cucerit ....N-am bagat nimic în ele ,doar mâinile ..au stat la căldurică .â
Se găsește în două variante de culori, pe gri și acest navy blue.Am ales varianta navy pentru că m-am gândit că i-aș putea asorta cu bocancii mei albaștrii .Și pe gri e drăguț dar pe asta ma atras.Sunt curioasă ție care din cele variante ai fi ales-o click .
Deși în ultimul timp m-am îngrășat puțin :(și am început să port mărimea L, acest hanorac este mărimea M. Am analizat bine măsurătorile de pe site și chiar s-au potrivit.
Am mai văzut ceva modele drăguțe pe site și mă bate gândul să îmi mai iau cel puțin unul , pentru că primăvara și toamna port multe hanorace și cardigane. Mi se par foarte practice, ușor de purtat și poate am să aleg unul cu fermoar pentru comoditate :)
Până una alta am vorbit prea mult și dimineață merg la muncă...așa că te las mai jos cu pozele din week-end .












Follow and vote me

Lookbook
Printrest 
Instagram
Thank you  !!!


Etichete: , ,