Coffee adicted - nail art

Cum își poate decora unghiile o coffee addicted?
Cafea peste tot, pe pereti ...da am in bucătarie un sticker cu cafea ... deci pe pereti prin dulapuri și de ce nu și pe unghii.
Când am zărit plăcuța pe Bornpretty am pus-o in coș fără să mă mai gândesc.Mai aveam o plăcută cu câteva elemente , dar una doar cu cafea .. oh daa - trebuie să fie a mea. Așa a și fost.Înainte de sărbători a ajuns coletul mult așteptat - 2 plăcuțe, waterdecals dar și un peel off.Nu am mai incercat până acum și chiar eram curiasă.Până acum foloseam pe cel de la Rimmel dar acum după ce am testat și pe ăsta nu se compară.
Am auzit că Bornpretty trimit iar sticluțe de ojă și în Romania și mi-am luat-o fără să clipesc, pe viitor am în vizor o oja termo că nici din aia nu am.
Plăcuța Bp-91 este bună, la fel ca și restul plăcuțelor bornpretty, e bine gravată și modelul se copie foarte ușor. Pell off ul  îmi place și el , și după cum ziceam nu se compară cu ce am folosit eu până acum.E latex in adevăratul sens al cuvântului și ma ajută mult în realizarea modelelor ștampilate .
 






 


 









Daca  și tu ești pasionată de nail art li nu numai, dar vrei sa faci cumpărături pe site, acum poți beneficia și de o reducere de 10% .Nu trebuie decât să adaugi codul BNDX31 înainte de termina comanda .

Etichete: , , ,